Kašeľ v tehotenstve - skúsenosti
AHojte baby. chcem sa spýtať, či ste mali niektorá kašel v tehotenstve a ak áno, či ste boli aj u DR. alebo ste sa len liečili doma. som v 25 tyzdni, mne to začalo v utorok, trochu ma boleli priedušky ale to hneď na druhý deň prešlo. nemala som ani teplotu, len kašel. ostala som doma z práce a ležím už tretí deň, inak mi nič iné nie je , užívam sirup, pijem veľa čaju, a tekutín, med, citron, atď..... mám aj sirup proti kašlu. manžel sa trochu namňa hnevá že som nebola u DR. a že takto riskujem. necítim sa však byť chorá, teda, až na ten kašel, ale ten ajtak trvá vždy dlho. riešili ste to niektorá takto po domácky, alebo ste boli u DR. stým ?
teraz idú sviatky, jediné čo mi ostáva je už len pohotovosť a tomu by som sa rada vyhla, nakoľko poznám ako to tam chodí - iba by mi predpísali ATB bez hocijakých testov a to by som bola nerada :(
podľa mňa to u mňa až také hrozné nie je - teda manžel tvrdí že to znie otrasne a nedá sa to počúvať, ale ja mám pocit že to už je celkom OK a už začínam vykašliavať. neviem či mám ísť k tomu DR alebo ležať nadalej... :( a čakať že to prejde
Ja som ochorela týžden pre termínom. Brala som ATB tri dni, bez teploty len som strašne kašlala a ako "bonus" som mala plánovanú sekciu, takže bolo veselo. Pomohol mi skorocelový sirup Dr. Theiss.
Tiež som mala kašeľ, a strašný. Prvý týždeň vraj mám ležať, oddychovať, potiť sa, piť veľa tekutín. Kašel mi však neprechádzal. Dostala som prvé atb na týždeň a nič. Dostala som silnejšie atb - a to už sa to trochu zlepšilo. Pokašliavam ešte aj teraz, ale nie tak hrozne.
Čo ešte veľmi pomohlo boli sinupret tabletky na hlieny, a na bolestivé hrdlo septilen. Z mojej skúsenosti by som radšej šla k dr.
Ahojte ja mam teraz tento isty problem...som v 23.tt a uz tyzden kaslem a pobolieva ma hrdlo ale to uz asi z toho kasla...cez den sa to ako tak este da vydrzat ale vecer a v noci no hroza.pijem zazvorovy caj med citron aj cibovy caj..teploty ani nic ine mi nie je....moja dcera ma sinusitidu...ale ten kasel ma snat znici boli ma potom brucho a maly sa chudatko strasne mrvy ako keby chcel vyskocik....moze mu to nejak ublizit?

Ja som mala hrozny kašeľ, všetko ma z kaslania bolelo, myslela som, ze malu vykaslem. Bolo to hrozne, takze som brala atb.