icon

Keď je hlavička menšia na svoj týzdeň je to ok?

dada157
4. mar 2011

ci je to vporiadku ci sa to vyrovna do dalsej poradne

ivush
4. mar 2011

Jasné, veď tie merania zďaleka nie sú úplne presné....

katecameron
4. mar 2011

mne zas dr.na sone ked som cakala svoje posledne babatko povedala ze ma obrovsku hlavu na svoj tt ja som bola v strese ze ako ja porodím to dieta a nakoniec maly mal najmensiu hlavicku z mojich detí 34cm obvod hlavy 😉 tí dvaja mali 35 a 35,5cm takze to nioeje presne co povedia na sone nestresuj ked su ine veci v poriadku

benne
4. mar 2011

áno je,. ja som mala tie 4 usg hodnoty rôzne až o 4 týždne, deti sú v úplnom proporčnom poriadku 😉

gretkab
5. mar 2011

Moje obe deti mali o tyzden vacsiu hlavu a o 2 tyzdne mensiu stehennu kost v porovnani k udajom tyzdna tehotenstva. Obaja su ok, ale fakt, ze nohy nemaju extra dlhe 😉.

dulkagabulka
5. mar 2011

aj ja som bola taka vystresovana ako ty..najskor bolo dietatko vacsie..potom zase mensie..a ja som sa bala...dnes uz premyslam inak..
na mieste je otazka prečo by sa to malo "vyrovanat"?..a oproti čomu??..
každa mamička otehotnie v inej časti cyklu...aj preto fyzilogicke tehotenstvo trva 38-42 tyždnov. Aj ta co porodi v 38 aj ta co porodi v 42 pritom mali rovnaky termin a porodia zrele detičky...To znamena, že v tom istom tyždni tehotenstva može byt dietatko eventualne menšie či vačšie o 2 tyždne a je to v poriadku..
Naozaj nie je dovod na to,aby si sa bala..uzivaj si tehotenstvo a snaz sa mat dobry pocit- to je to, v com sa okrem plodovej vody kupe tvoje dietatko- v tvojom pocite....toto su absolutne zbytočne stresy
🙂 🙂
želam všetko naj