Kedy sa zlepšila vaša tehotenská nevoľnosť?
Ahojte dievčatá, dokedy vám trvala tehotenská nevolnost...dnes som 9+1 a mám pocit že sa to trošku zlepšuje..neviem či je to zle alebo dobre...
@danielahamar do posledného mesiaca?
@danielahamar podobne. Pri poslednom ešte aj rano pred porodom 🙈
18tt a stale trva 😕 I ked je pravda ze uz je to o trosku lepsie…
Pri poslednom tehotenstve uplne odznela okolo 20tt, dovtedy vracacky kazdy den.
Názov ranná nevoľnosť je odveci lebo to nie je ani ráno ani iba v prvých týždňoch. U nás v nemocnici sa často vyskytli rodičky, ktoré zvracali do posledného dňa pôrodu :D
Okolo 12tt 😊
Do 17tt
@maryetta ja pri všetkých😬
@naty_123 do posledného dňa, ešte aj deň porodu
Tak intenzívne od 6tt do 16tt povinné každé ráno vracanie.
A teraz som v 18tt a ešte sem tam sa objaví tak každý druhý tretí deň
zvraciam každe ráno aj ja od 5 tyždna .. ale dnes a včera mam pocit že počas dna mi je lepšie.. pride naval pocitu na zvracanie ale nie som taka rozbita..
snad to neveští nič zle
Po 16tt u kazdeho.
Kazdopadne je to uplne jedno. Pretoze mozno Ti bude par dni dobre a potom zas zle. A tiez su tehotnestva kde je 9mesiacov trapenia a su take, co ziadne nevolnosti nemali.
Tak sa neporovnavaj a neries, je to proste individualne.
Ja som este aj na porodnej sale vracala, teda takmer cele tehotenstvo s malymi prestavkami som prevracala...niekedy len vecer, niekedy to uz zacalo na obed, niekedy rano...niekedy aj 3 dni vkuse, ani len vodu som neudrzala v sebe
Pri oboch deťoch to prestalo v 17tt
Od 5 tt do 8 tt som mala hrozné celodenné nevoľnosti. V 9 tt ustúpili, potom sa vrátili v 10 tt až 12 tt, ale už nie v takej intenzite. Od 13 tt som už nevoľnosti nemala. Teraz som 26 tt a veľmi dúfam, že sa to už nevráti, lebo to bolo hrozné.
mne zacali presne v 6tt a postupne sa to zlepsovalo od 10tt a tusim v 12-13tt mi uz takmer nic nebolo a konecne som si mohla dat kavu :D ktora mi neskutocne smrdela od toho 6tt a potom mi uz bolo super hlavne druhy trimester ten som si velmi uzila❤
Mne nevolnost presla v 6.mesiaci ked som mala covid. Tak aspon na nieco bol ten covid dobry😜
@naty_123 mne sa nevoľnosti začali v 9.tyzdni a skončili v 13.tyzdni. Vkuse som vracala aj 4x denne vtedy tuším som aj 3kg schudla. Ale všetko to prejde. Každá žena má iné tehotenstvo.

Do posledného a všetky tri tehu