Kedy ustúpi krvácanie?
Ahojte,som v 6 tyzdni a uz asi tyzden spinim...Myslela som,ze je to implantace krvacanie,ale zda sa mi,ze je to uz pridlho... K lekarovi idem az vo stvrtok... A vraj to nechame na prirodu... Ja ale verim,ze to dotiahneme az do konca...
Krvacanie na zaciatku tehu moze mat rozne priciny, ty ani lekar to nijako neovlyvnite. Takze je zbytocne sa stresovat, aj ked viem ze je to tazke. Drzim palce
Ahoj, urcite chod k lekarovi, mozno aj na pohotovost pre istotu. Ja som zacala spinit asi v 7. tyzdni, ked to bolo silnejsie zavolala som si sanitku, bola som vystrasena na smrt. Nasli mi v maternici hematom, dost velky ale babatka (mam dvojicky) boli OK. Nastastie to dopadlo dobre. Spinila som este asi 2 mesiace, musela som lezat a brat lieky, ale hematom postupne zmizol a mam krasne zdrave deticky. Daj si aspon kludovy rezim ak sa ti da, neboj vsetko dobre dopadne 🙂 . Vela zien v tehotenstve spini aj bez nejakej zjavnej priciny.

A preco nejdes na pohotovost? Mna doktorka hned poslala na hospitalizaciu. Tiez som zacala v 6.tt spinit a neskor aj krvacat. V nemocnici mi pomohli.