icon

Kedy vám gynekológ oznámil problémy v tehotenstve?

5. máj 2025

Ahojte prosím vás v ktorom tyzdny tehotenstva vám povie Gynekológ že nie je v poriadku bábätko alebo nejaké vadí bude mať alebo chorucke bábätko ze vám musel Gynekológ povedať o tom a buď si diata nechať alebo vziať aj napriek upozornenie. Strašia ma veľa maminy a už sa bojím aj

deti95060810
5. máj 2025

prerušenie tehu sa robí do 24 tt....
pri takej diagn. PAS si to nevypočuješ nikdy.
mojej susede povedali v prvom trimestri že nie je všetko OK... čuduj sa svete slečna dnes bola na prijímačkách na sš... 😉

xxemma
5. máj 2025

Ak gyn vravi, ze je vsetko ok, tak nestresuj a hluposti inych nepocuvaj. Stres je fakt neziaduci.
Inak prve veci vak by neboli ok vidiet uz ku konc9m 1.tr.. Takze klud a pocuvaj dr nie 🐔😉

kiki68
5. máj 2025

No vacsinou to zavisi od vysetreni, moj napr do 12tt nedava matersku knizku, iba vyda do prace potvrdenie o tehu. Vacsinou na tom prvom velkom screeningu odhalia velke percento tych vaznych veci, plus led davaju robit aj nipt v jednom baliku, tak to uz maju vela veci v rukach. Druhy checkpoint je morfo sono okolo 20tt. Zbytocne niekoho strasit, ak tam nie je nalez. Aj to lekari urcuju dalsou diagnostikou. Nie len tak, ze toto sa mi nezda.

martinka13
5. máj 2025

Mne zacali pochybnosti v 16 tt