icon

Komplikácie v 26. týždni

dettilv
10. aug 2017

Ahojte. Som tu nova, takze sa ospravelnujem ked takato tema uz je :( som v 26 tt a mala sa uz pyta von 😢 je otocena hlavickou dole a tlaci sa 😢 a po trosku mi odteka voda 😢 prosim poradte, je vobec mozne, aby take male babo prezilo? mame iba 940 g

jankaga
10. aug 2017

Ahoj.mne odtekala voda od 22tt. Maly bol ale zadockom dolu. V 26tt isiel von cisarskym. Mal 750g a 31cm.teraz mame uz roka je zdravy ako repa🙂
Pridaj sa sem do skupiny Predcasniatka. Tam je vela mamiciek, co maju babo narodene v takom tyzdni.

jankaga
10. aug 2017

A inak ano je mozne , take babatka v dnesnej dobe maju velku sancu.len je najlepsie ked budes ridit hned v porodnici kde je neonatoligicke odd. Aby babo nemuseli prevazat, tym sa jeho sanca znizuje. V ktorej nemocnici si?

dettilv
autor
10. aug 2017

ahoj. som v levickej nemocnici...mam strach, pred tyzdnom este bolo vsetko ok s babom a teraz toto😢

mamina_tatiana
10. aug 2017

Od 28 tt je babo komplet schopne prežitia a na 99,9% šanca ze bude uplne zdravé. Dovtedy ti daju este nejake infúzie aby si to mozno tyzden dva vydržala.

jankaga
10. aug 2017

@dettilv to neviem ci v leviciach je pre predcasniatka odd.myslim, ze nie. Daj sa prelozit radsej

dettilv
autor
10. aug 2017

zajtra ma zoberu do novych zamkov :(

jankaga
10. aug 2017

@dettilv super. Meboj
Su tam odbornici na predcasniatka

potvora1
11. aug 2017

@dettilv v Nových Zamkoch je oddelenie pre predčasne narodené detičky, neboj, sú tam odborníci, určite Ti pomôžu a aj bábätku..držím Ti palce, aby všetko dobre dopadlo😉 kamarátke tam zachránili 900g synčeka a neverila by si, aký ročný fešák z neho dnes je...

dettilv
autor
11. aug 2017

@potvora1 dakujem ti. Ja pevne verim ze babo bude ok a ze vydrzime este par tyzdnov 🙏