Je kožný herpes v tehotenstve nebezpečný?
Ahojte je nebezpečný kožný herpes počas tehotenstva ? Spravil sa mi na brade a natieram si to alpou aby sa to vysušilo, neviem či robím dobre či to je bezpečné ...
Čo ste si dávali keď ste boli tehotné na alergiu ? Či len vydržať treba ?
Od vtedy ako som otehotnela sa na mňa všetko lepí neviem či to je normálne mali ste to aj vy tak ?
@anonym_autor normálne my schválili kožná, alergologicka aj gynekológ antihistaminiká s liečivým Loratadin 🙂
@anonym_autor vírus herpesu máš v tele, od nakazenia uz do konca života, takže aj počas tehotenstva, a teraz sa ti len “vyhodil” viditeľný prejav. A to že sa na teba všetko teraz lepí je tiež normálne, v tehotenstve je slabšia imunita. Poraď sa s lekárom, čo na alergiu aj podporu imunity. Držím palce, nech sa máš rýchlo lepšie 🙂
@anonym_autor Ano aj na mna sa vsetko lepilo a herpes som mala v tehotenstve urcite tak 5-6krat. Ak to nie je prvotna infekcia, tak nie je nebezpecny.

@anonym_autor herpes je v poriadku ale zovirax zakázaný pokiaľ nemáš dovolené od lekára. Cannadent môžeš v dr max kúpiš, pekne vysuší.
Ja som si dala aj kvapky (detské) keď som mala upchatý nos. To už by som povedala že je na tebe. Samozrejme nie 20x za deň 5 mesiacov vkuse