icon

Kožný problém na bruchu v 7. týždni

maja006
5. mar 2019

Ahojte mam taky problem som v 7tt a.neskutocne som sa.vyhadzala.po celom bruchu male.cervene vyrazky mali ste aj vy talyto problem?maste.ktore.mi dala.kozna nepomohli. Dakujem

sneha111
5. mar 2019

@maja006 Ahoj, ja som sa vyhadzala po nohach asi tiez v 7tt potom to preslo a nanovo asi okolo 15tt a strasne to svrbi, bola som u koznej tiez, ja si myslim ze je to tehotenstvom, natieram excipialom a biooilom a skusala som aj zinok, v noci to svrbi asi najviac, zaklad je dobre premastit

maja006
autor
5. mar 2019

@sneha111 dakujem za radu excipial mam aj ja.doma.asi zacnem pouzivat. Dufam ze.je.to len z tehotenstva lebo kozna sa.ku tomu nijako nevyjadrila.len mi zakazala jest vela.potravin

prabinka
6. mar 2019

@maja006 myslím si, že to bude len z tehotenstva. Poriadne natieraj aj viac krát denne a uvidíš, či postupne vyrážka zmiznú

maja006
autor
6. mar 2019

Vyzera to takto

beatik3
6. mar 2019

@maja006 juuuj, tak to mas dost vyhadzane. a nejedla si nejake tropicke ovocie? nemozes to mat z nejakeho jedla?

maja006
autor
6. mar 2019

@beatik3 z jedla.to urcite nemozem mat lebo tropicke.ovocie som nejedla ani nic kysle ani cokoladu proste.nic. Uz.som zufala.z.toho

sneha111
6. mar 2019

@beatik3 ja to mam o dosť horšie ☹ a ako som už spomínala trošku upokojí jedine premastenie