Krče v podbrušku a zimnica po sexe v 7. týždni tehotenstva
Ahojte ,chcem sa spytat ci to niekto mal? Ako som zistila ze som tehotna tak som nemala radsej sex lebo som za balá až do teraz. Dostali sme na to chut tak sme mali. Som v 7 tyzdni tehotenstva. Po sexe isla som spat a odrazu mi trebalo ist na wc a zacala som mat velke krce v podbrusku postavila som sa a chytila ma aj zimnica. Vycikala som sa ale aj tak mam krce v podbrusku dost. Bojím sa čo to môže byt. Všilma som si ze ma aj škriabe v hrdle a uz pred spanim som sa citila divne, tak neviem z coho to bude. Poradte mi z coho to môže byt a či to niekto mal. Ďakujeem.
@karin2201 zatiaľ už nesexuj, podľa mňa budeš chorá. Ak bolesti brucha neprejdú chod zajtra na pohotovosť.
@maminkadeticiek veď ona už je tehotná 🙏
@ovaaa podla mna @maminkadeticiek, myslela tak, ze do tretieho mesiaca mozes a nemusis udrzat to dieta.. preto prvy semester je kriticky
@ovaaa A co si na mojej odpovedi nepochopila,ked si myslis,ze neviem se je tehotna? 🤷♀️

Joj.Jasne ze moze.v tomto stadou mas 50%sancu ze ostanes tehotna.Nic viac,nic menej.Maximalne ti lekar predpise Duphaston,ale ani ten nerobi ziadne zazraky.Nekrvacas.Chod si lahnut.Naozaj nemas co urobit.Rano mudrejsie vecera.