icon

Kŕče v žalúdku v 35. týždni tehotenstva

19. sep 2025

Ahojte,
dnes od rána mám extrémne kŕče v žalúdku a v črevách, som v 35tt, len ležím (ledva sa presuniem po byte v takej bolesti), čo vám prosím pomohlo? Ďakujem za odpovede.

adma11
19. sep 2025

@anonym_autor chod na pohotovosť.
Môže to byť hocičo.

kiki68
20. sep 2025

@anonym_autor isla by som smer nemocka, mozu to byt kludne silne kontrakcie. Mne vyrazali do zaludka a kazde 2 min som zvracala, bolo to ako silna brusna chripka oba porody.

autor
20. sep 2025
@kiki68

@anonym_autor isla by som smer nemocka, mozu to byt kludne silne kontrakcie. Mne vyrazali do zaludka a kazde 2 min som zvracala, bolo to ako silna brusna chripka oba porody.

@adma11
@kiki68 ďakujem, zabral Espumisan, čerstvé slivky a zapiť letnou vodou. Nebola som dva dni na záchod, do toho som jedla fazuľovú polievku, tak začali na ďalší deň kŕče v črevách aj v žalúdku. Malý mal normálne pohyby, takže som neriešila pohotovosť, vedela som, že budem upchatá. Dnes už ani náznak po kŕčoch, preventívne som si vzala aj probiotiká.

anonym_6278fb
20. sep 2025

Teraz sú aj všelijaké brušné virózy, včera som mala také bolesti ako opisuješ ty + zvracanie… tiež tehotná 😁

autor
20. sep 2025
@anonym_6278fb

Teraz sú aj všelijaké brušné virózy, včera som mala také bolesti ako opisuješ ty + zvracanie… tiež tehotná 😁

@anonym_6278fb nad ým som tiež premýšľala, či to nebude viróza, ale keď som si dala spojitosť s tou fazuľou a dva dni som sa nevyprázdnila, tak som už tušila, ktorá bije. 😁 Už nech to mám za sebou, pred tým som zase furt hnačkovala, teraz jak malý rastie sa zase upchávam, ale včera to bol fakt des. 🙈 Nemohla som sa ani postaviť, jedine v ľahu mi bolo dobre.