Kŕče v žalúdku v 35. týždni tehotenstva
Ahojte,
dnes od rána mám extrémne kŕče v žalúdku a v črevách, som v 35tt, len ležím (ledva sa presuniem po byte v takej bolesti), čo vám prosím pomohlo? Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor isla by som smer nemocka, mozu to byt kludne silne kontrakcie. Mne vyrazali do zaludka a kazde 2 min som zvracala, bolo to ako silna brusna chripka oba porody.
@anonym_autor isla by som smer nemocka, mozu to byt kludne silne kontrakcie. Mne vyrazali do zaludka a kazde 2 min som zvracala, bolo to ako silna brusna chripka oba porody.
@adma11
@kiki68 ďakujem, zabral Espumisan, čerstvé slivky a zapiť letnou vodou. Nebola som dva dni na záchod, do toho som jedla fazuľovú polievku, tak začali na ďalší deň kŕče v črevách aj v žalúdku. Malý mal normálne pohyby, takže som neriešila pohotovosť, vedela som, že budem upchatá. Dnes už ani náznak po kŕčoch, preventívne som si vzala aj probiotiká.
Teraz sú aj všelijaké brušné virózy, včera som mala také bolesti ako opisuješ ty + zvracanie… tiež tehotná 😁
Teraz sú aj všelijaké brušné virózy, včera som mala také bolesti ako opisuješ ty + zvracanie… tiež tehotná 😁
@anonym_6278fb nad ým som tiež premýšľala, či to nebude viróza, ale keď som si dala spojitosť s tou fazuľou a dva dni som sa nevyprázdnila, tak som už tušila, ktorá bije. 😁 Už nech to mám za sebou, pred tým som zase furt hnačkovala, teraz jak malý rastie sa zase upchávam, ale včera to bol fakt des. 🙈 Nemohla som sa ani postaviť, jedine v ľahu mi bolo dobre.

@anonym_autor chod na pohotovosť.
Môže to byť hocičo.