Krčok 8 mm v 28. týždni
Ahojte baby,
Rada by som pocula vase skusenosti v situacii 28tt a krcok len 8mm. Stalo sa niekomu? Pokade ste to dotiahli nakoniec? Pripadne ak sa narodilo predcasne, ako ste to zvladli? Komplikacie?
Viem vela otazok na raz 🙈
Nemala som serklaz, strasil ma tym doki ale viac menej som mu povedala ze kym to drzi na 1.5cm tak to odmietam. Davala som si pozor len klasicky, viac oddychu a od toho 36 som normalne robila vsetko. Tam sa to otvorilo na 2 cm napriek tomu sme vydtzali do konca
Ja som to mala podobne, tiež v 28. tyzdni skrateny krcok, hospitalizacia, infuzie magnezium, nospa, este nejake tabletky, salbutamol, isoptin, o 10 dni domov, vysadena liecba , len magnezium, tak som sa strachovala doma, co bude, hlavne som lezala, pohyb minimalny a stale tvrdnutie brucha, stres, co bude, ako bude, ale vydrzala som do 39. tyzdna...
Som na tom skoro rovnako, 26tt a 1cm krčok. Som v nemocnici 8deň, nechavaju si ma tu ešte tyždeň :( bez bolesti, tvrdnutia, ziadne komplikacie len ten krčok..mam vyvyšenu postel a beriem magnezium tabletky 3x denne. Doktor hovoril, že to môže byť aj dedične, teraz čakam do až do piatku v nemocnici na to aby ma znova pozrel, vraj skor mi nepozrie kvoli tomu aby mi nedraždil krčok :/
Ja som pri prvej dcére mala 1,5 od 25 tt a rodila som 4dni pred terminom
je to asi individuálne
Baby co znamenaju tie cisla pri krcku? Mne nieco spominal ze norma je 3-2,6 a ja jam 2,5 co to znamena?

@daninka2 ahoj. Ja som bola na tom podobne. O par milimetrikov dlhsi, ale aj otvorená. V nemocnici som bola do porodu. Vydrzala som do 35tt. Drz sa a setri sa. Nech je babo cim dlhsie vnutri.