icon

Krvácanie a výtok po serkláži v 19. týždni

leona1234
12. mar 2025

Ahojte, mám spravenú serkaž, a mala som aj polyp, čo sa odstránil. Mávala som ešte v nemocnici hnedej, tmavohnedé výtoky. Povedali, že je to normálne. V sobotu som bola na pohotovosti, všetko v poriadku ( mala som krv), v pondelok som šla k svojej gyn, lebo som začala svrbieť, predpísala mi clotrimazol…. Spravila aj celkove vyšetrenie. Dala som si ho 2 dni, a vychádzalo zo mňa oranžovo hnedý, ruzovkastý výtok, hneď som šla k dr. Zistolváa len, či mi neodtiekla plodová voda, našťastie nie. Ale tá krv, výtok nonstop trvá. Či je zo z tej serklaze neviem…. Už som zúfalá… kedy to všetko prestane? 😒
Nestretli ste sa po polype s týmto? Poprípade po serklazi?

kiki68
12. mar 2025

@leona1234 robili aj nejaku celkovu kultivaciu? A ten polyp sa kedy odstranoval? Mozno by to mal vidiet aj nejaky onkogynekolog skrz ten polyp, ale stale musis tych par tyzdnov nejak vydrzat, nez mozu babo zachranovat. Mozno by som to isla ukazat do nemocnice na rizikovu poradnu.

leona1234
autor
12. mar 2025

@kiki68 áno robil sa ster v pondelok,cakam na výsledok…
V stredu idem na rizikovku, som objednaná. Ak to neprejde, cez víkend pôjdem na pohotovosť.
Polyp sa odstraňoval počas serklaze, ster z polypu bol v poriadku, čakáme ešte na výsledok po odobraní z polypu.

kiki68
12. mar 2025

@leona1234 toto je to,co v tej skladacke chyba. Aby boli tie vysledky, potom sa pohnete dalej. Podla mna sa to po tom polype asi nezhojilo uplne. Toto musia oki pozriet. Na druhu stranu, ked to drzi zavrete, tak do toho moc nerypat.

leona1234
autor
12. mar 2025

@kiki68 všetci ma tým upokojujú, je to ružový výtok,
Povedali, že som zatvorená aj aj, ster drží, je to také aké ma byť, ale ja som z toho už taká nervózna 😒😭

kiki68
12. mar 2025

@leona1234 tak len klud, tymto tomu nepomozes. Uz MAs iba 4-5 tyzdnov a moze von ked bude zle. Idealne potiahnes aspon do 36tt. Hlavne kym nemas pnutie v brusku, krce, necitis sa zle, tak sa toho neboj. Ako ja mavam sem tam ruzovy vytok a to som uz 25/26tt. Ja ale nemam serklaz. Vraj mi praskaju cievky v tom krcku. Minule tehu to iste, rodila po termine.

b3s
12. mar 2025

Ahoj ja mam tiež serklaz a mala som veľmi masívne krvácanie asi 3 týždne po zákroku, také ze mi krv tiekla po stehnách a na zem.... Bola tam infekcia. Preliecilo sa to a zatiaľ sa to drží. A ten krcok má citlivé cievky takže to je aj s tým spojené.

leona1234
autor
12. mar 2025

@kiki68 aj v minulom som mala serlaz, a tam cista vložka, bez problémov, len sa mi skracoval krcok… vydržala som do 36tt.
Ale toto, bojím sa chodiť na wc.

leona1234
autor
12. mar 2025

@b3s dávala som si tost suchu tabletku, ale nemyslím, že som sa až tak poškriabalo, asi to vnútri veľmi dráždi. Tato serklaz sa neda porovnať s predchádzajúcou.

b3s
13. mar 2025

@leona1234 počkaj na tie Stery, možno je tam infekcia. A robili ti tie serklaze v celkovej anesteze inak?

leona1234
autor
13. mar 2025

@b3s anoo, trvalo to pár minút. Plus odobrali polyp, ktorý bol na tenkej stopke. A tebe?

b3s
13. mar 2025

@leona1234 hej hej tiež tak

leona1234
autor
13. mar 2025

@b3s
@kiki68
Krv už ustúpila, asi to naozaj robila tá tabletka, ráno som mala ešte ten hnedkastohlienovitý výtok, potom celý deň čisto a večer znova 😒😭

leona1234
autor
14. mar 2025

@b3s dnes som dostala výsledky zo steru, mám tam zápal…predpísala macmiror. Dnes ráno som zas krvcala, šla som na pohotovosť. Všetko v poriadku s krčkom aj s dieťaťom.
Dostala som lieky na zastavenie krvácania… a ascorutin. Takže pravdepodobne to robí ten zápal.
Predpísali mi macmiror. A tebe?