Krvácanie a výtok po serkláži v 19. týždni
Ahojte, mám spravenú serkaž, a mala som aj polyp, čo sa odstránil. Mávala som ešte v nemocnici hnedej, tmavohnedé výtoky. Povedali, že je to normálne. V sobotu som bola na pohotovosti, všetko v poriadku ( mala som krv), v pondelok som šla k svojej gyn, lebo som začala svrbieť, predpísala mi clotrimazol…. Spravila aj celkove vyšetrenie. Dala som si ho 2 dni, a vychádzalo zo mňa oranžovo hnedý, ruzovkastý výtok, hneď som šla k dr. Zistolváa len, či mi neodtiekla plodová voda, našťastie nie. Ale tá krv, výtok nonstop trvá. Či je zo z tej serklaze neviem…. Už som zúfalá… kedy to všetko prestane? 😒
Nestretli ste sa po polype s týmto? Poprípade po serklazi?
@leona1234 tak len klud, tymto tomu nepomozes. Uz MAs iba 4-5 tyzdnov a moze von ked bude zle. Idealne potiahnes aspon do 36tt. Hlavne kym nemas pnutie v brusku, krce, necitis sa zle, tak sa toho neboj. Ako ja mavam sem tam ruzovy vytok a to som uz 25/26tt. Ja ale nemam serklaz. Vraj mi praskaju cievky v tom krcku. Minule tehu to iste, rodila po termine.
Ahoj ja mam tiež serklaz a mala som veľmi masívne krvácanie asi 3 týždne po zákroku, také ze mi krv tiekla po stehnách a na zem.... Bola tam infekcia. Preliecilo sa to a zatiaľ sa to drží. A ten krcok má citlivé cievky takže to je aj s tým spojené.
@b3s dnes som dostala výsledky zo steru, mám tam zápal…predpísala macmiror. Dnes ráno som zas krvcala, šla som na pohotovosť. Všetko v poriadku s krčkom aj s dieťaťom.
Dostala som lieky na zastavenie krvácania… a ascorutin. Takže pravdepodobne to robí ten zápal.
Predpísali mi macmiror. A tebe?

@leona1234 robili aj nejaku celkovu kultivaciu? A ten polyp sa kedy odstranoval? Mozno by to mal vidiet aj nejaky onkogynekolog skrz ten polyp, ale stale musis tych par tyzdnov nejak vydrzat, nez mozu babo zachranovat. Mozno by som to isla ukazat do nemocnice na rizikovu poradnu.