Krvácanie na začiatku tehotenstva
Ahojte dievčatá. Mám taký problém. robila som si 2 tehotenské testy a oba mi vyšli pozitívne, ale dostala som bolesti do brucha ako pri menštruacíí a aj krvácam v malom množstve ako pri menštruácií. Podľa vypočtov by som mala byť už v 2 mesiaci. Ale teraz neviem. Myslíte že to krvácanie je moc vážne, alebo nie je??? teraz neviem, či som, či nie som tehotná. Som v inom meste ako kde bývam a k mojej gynekomogičke sa mi podarí ísť až po 20-tom januári. Mám vyhľadať doktora, či je to bežné krvácanie??? Poraďte ak máte s niečím takýmto skúsenosť. Vďaka
@renatka94 na toto je tazko odpovedat...najradsej by som ti povedala=chod na pohotovost,budes mat istotu
sice napr.moja teta bola tehotna a mala aj menstruaciu do stvrteho mesiaca=sice inu,ale mala a az v piatom sa dozvedela,ze je tehu=lebo odrazu menstruacia neprisla....aaale to nemusi byt tvoj pripad...takze ja by som pre pokoj duse isla k lekarovi a na pohotovosti si ta prezru aj hned teraz
Ja by som taktie sla na poho ja som tiez krvacala a hrozil mi potrat. Vysledok lieky na udrzanie a pokoj na lozku.
ked ja som na internate a ja ani neviem, kde su tu nemocnice v Nitre. vobec ani doktorov neviem kde tu najdem
bezkaj na pohotovost. Toto iste som mala aj ja......zial u nas to nedopadlo dobre.
pohotovosť, a niekoho so sebou zober, nech nie si sama, lebo na pohotovosti treba silne nervy. Urcite by som necakala do konca januara
ja som tiež krvácala - ale veľmi synovi na rodičovskom, vstanem zo stoličky a na stoličke plno krvi. Rýchlo som odišla do nemocnice, no ale tam sa teda moc netrhali. Ak málo krvácaš, tak skús oddych. réžim. ak bude krvácanie pokračovať - tak zabehni na pohotovosť.
@terezka1947 ano mas pravdu su nejake tie pripady ze baby mozu mat kramy aj pocas tehu ale ona pise ze je tehotna a zacala krvacat takze uz jej musela meskat ms 🙂
@sibalka21 no...pisala,ze si nie je ista ci je tehotna...a ze si robila iba dva testy 😉 a ku gynekologicke moze ist az neskor
takze,presne ako ty a ine baby som jej radila ist hned na pohotovost,lebo veru krvacanie a este ak ma clovek podozrenie na tehotenstvo nie je sranda

ak ti vysli dva pozitivne testy a krvácas urcite vyhladaj lekára na pohotovosti, moze to byt aj mimomaternicové ale nemusí, vela zien malo este menstruaciu aj v tehu.kazdopadne to nepodcenuj