Krvácanie na začiatku tehotenstva po potvrdení akcie srdiečka

saska1980
12. sep 2014

Ahojte baby, chcem zistiť, či má niektorá skúsenosti so špinením a následne aj krvácaním v tehotenstve. Som po KET, tehotenstvo bolo potvrdené s HCG1680 a dnes na sone aj akcia srdiečka. Večer som ale začala krvácať...neviete čo to môže znamenať ? Môže byť ešte všetko v poriadku ? Dík za každý názor, trochu panikárčim :(

syrik
12. sep 2014

Ak krvacas dosť a čerstvá krv, sla by som na pohotovosť.

kajusa83
12. sep 2014

nepanikarit ale ist na pohotovost inak to moze dopadnut zle

saska1980
autor
12. sep 2014

Bola som okolo obeda v nemocnici a nič sa nedialo, všetko bolo v poriadku. Srdiečko si veselo bilo. To som mala iba špinenie. Teraz to je aj červená krv. Zatiaľ jej nie je veľa, ale je červená a nie hnedý výtok...inak ma nič nebolí, ani sa zle necítim.

keziah
12. sep 2014

@saska1980 ja som pri oboch tehu na zaciatku krvacala, obe tehu nakoniec dopadli dobre. nemaj stresy, tie babu skodia, spinenie az krvacanie v tehu je pomerne bezne.
ak pojdes na pohotovost, zrejme dostanes infuzku s magnezkom a lieky-duphaston, neskor magnezko. k tomu kludovy rezim. a este raz-netresuj, to moze babu viac uskodit.

syrik
12. sep 2014

@saska1980 Radšej 10x zbytočne, ako raz neskoro.

keziah
12. sep 2014

@saska1980 slabsie krvacanie moze byt aj nasledkom vaginalneho vysetrenia. tym nevravim, ze to mas ignorovat, len ze to moze byt jeden z dovodov. ja by som na tvojom mieste zrejme zasla na tu pohotovost, ale pocitaj s tym, ze aj ked sa nic dramaticke nedeje, par dni si ta tam asi nechaju.

bonaqa2013
12. sep 2014

každé krvácanie može znamenať potrat. pri 2 tehu som tiež začala krvácať, v nemocnici sa veľmi netrhali....Dali mi niečo na ukľudnenie, dobre sa z toho spalo, a na druhý, tretí deň pozreli na sone čo sa robí s dieťaťom. Potom ma poslali domov. Ak pojdeš do nemocnice, rátaj s tým, že tam ostaneš na niekoľko dní. V súčasnosti chodí dcéra do 3 triedy.

tanusa888
12. sep 2014

Ja som prezila to iste.v s 7.tt som zacala krvacat,bola som na tom,ze som potratila no ukazalo sa ze som mala hematom ktory praskol.bola som v nemocnici,uzivala magnezium a duphaston,spinila som este sice 2 tyzdne ale nakoniec vsetko dobre dopadlo.Ale radsej ist na vysetrenie nech potom lutovat.drzim prsty nech vsetko dopadne ako ma.

13adinka
12. sep 2014

@saska1980 Ahoj no ja som mala presne tento isty problem teraz som v 6tt a po vaginalnom vysetreni som zacala trolilinku krvacat hned som mu volala ze halo co sa deje pre istotu mi dal lieky .... tiez som trochu panikarila ze coi je babo v poho ale ukludnil ma ze ano.... cely tyzden mam aj slabe spinenie ale uz sa vobec nestresujem ked to ma dotor pod palcom a hlavne ked ma ukludnil ...cize vsetko sa moze stat neboj babo bude v poriadku 🙂

saska1980
autor
12. sep 2014

Ďakujem za rady dievčatá. Ja s tou pohotovosťou asi počkám do rána. Beriem utrogestan, keďže som po KET, asi nič iné ani lekári neurobia, akurát budem z toho nemocničného prostredia riadne v strese. :( Budem dúfať, že to dobre dopadne...

saska1980
autor
12. sep 2014

@tanusa888 hematom je viditeľný na sone ? mohla si ho dnes lekárka nevšimnúť ? Mám cystu na vaječníku zo stimulky, ale to asi nemôže byť ono, či ?

linda81
13. sep 2014

@saska1980 ahoj.....aj u mna to tak bolo....od 6 tt takmer do 14 tt krvacanie dookola, pre velmi velky hematom vedla plodu.....nakoniec sa vstrebal...ale tyzdne kludovy rezim atd ...drzim palce...

ematko29
13. sep 2014

@saska1980 podla mna to mohla byť aj cista,ale ja ked som špinila najprv hnedo po pár hodinách sa to menilo na ružové až slabo krvavé tak vtedy lekárka ešte nič na ultr nevidela ,dala duphastton a klud režim.Až o týžden uvidela aj hematom a predpísala aj ascorutin.takže ako ženy predomnou ,môže to byť aj hematom,ale utekaj na pohotovosť.

saska1980
autor
13. sep 2014

Baby a neviete aký je rozdiel medzi duphastonom a utrogestanom ? Ktorý je lepší/účinnejší ?

tanusa888
13. sep 2014

No mne sa ten hematom spravil behom dvoch dni.bola som u lekara kde potvrdil tehotenstvo a vsetko bolo ok,hned o 2 dni na to som zacala krvacat a v nemocnici mi na sone vraveli ze mam hematom velky 5,3cm...ale slabe krvacanie ktore netrva dlho moze byt aj maternica ze je prekrvena

kama2
14. sep 2014

@saska1980 silnejsi je utrogestan (ten maju zvycajne baby po Ivf), bezne sa zenam pri spineni dava duphaston

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre