Krvácanie po gynekologickom vyšetrení v tehotenstve

toutou27
27. mar 2014

Som v 19 tt a neviem ci je normalne, ak po vysetreni v poradni sa mi objavilo krvacanie, skor hnedkasty vytok, hlien. Celkom som sa toho zlakla, som prvorodicka a neviem ci je to v poriadku. V poradni rano vysetrenie dopadlo dobre, vsetko som mala v poriadku, tak neviem 😒 mate niekto podobnu skusenost??

raszuz
27. mar 2014

@toutou27 mozes trosku zakrvacat, hlavne, ak ti brali aj stery, ak to nie je silne, netreba sa obavat, ak by sa ti nieco nezdalo, tak sup na pohotovost, alebo k lekarovi

atreyu
27. mar 2014

@toutou27 zo mňa hlien ale krvavý vyšiel po vyšetrení v 37tt a bola to zátka tak nechcem strašiť 😕

safranca
27. mar 2014

Mala si zavolat doktorovi a opytat sa

csenibaba
27. mar 2014

Ahoj ,ja som trosku spinila po kazdom vysetreni-aj na to vzdy upozornil aj lekár ze budem po vys.trosku krvácat (lebo mám velmi citlivy krcok a praskajú my cievi)a ze budem mat aj velmi rychli pôrod!(mal pravdu cca trval 45 minút)

liana03
27. mar 2014

Aj ja som mala tento problém, v tehotenstve som krvácala 1-2 dni po každom vyšetrení-poradni.

toutou27
autor
27. mar 2014

lekarovi som samozrejme volala, povedal ze mam odpocivat, ze sa to po vysetreni moze stat. a ak by sa to zhorsilo, tak mam ist na pohotovost, inak mi odporucil aby som si dala magnezium. Tak dufam ze to prejde a ze to bude v poriadku 😖

jabadaba
27. mar 2014

@toutou27 bohuzial, mam podobnu skusenost. Tiez som po vysetreni krvacala. A to bolo relativne citlive vysetrnie. Ale zrejme uplne zbytocne a byt tehotna znovu, tieto sparania sa v mojom tele si uz odpustim. 😝

Daj si magnesium, to mi vtedy pomohlo a to mi naordinovala aj vyplasena porodnicka.

zabka79
27. mar 2014

@toutou27 žiadne špinenie alebo krvácanie nie je až tak v poriadku...ak to neprejde tak určite choď na pohotovosť...A to ti robil sono od spodu, či cez bruško?

ellca123
27. mar 2014

nečakaj a chod naspäť k lekarovi,ja som mala ten problem a teraz by som ti nemala napisat zle veci,
ale chod znova na kontrolu

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toutou27
autor
27. mar 2014

@zabka79 sono mi robil na brusku, len vysetrenie robil rukou a mozno to mi nejako nesadlo. uvidim do zajtra, a keby daco tak urcite zajdem k lekarovi.

satanka1
27. mar 2014

@toutou27 daj si to magnézium ešte a vitamín C .aj ten pomáha proti krvácaniu

lusyja
27. mar 2014

ja som mavala taky krvavy vytok tiez po vysetreni ale az od 36 tyzdna tehotenstva pre tym nie ale mna doktor upozornil ze sa to moze stat a ze je to uplne v poriadku tak radsej si zavolaj k doktorke a uvidis co ti povie.

toutou27
autor
27. mar 2014

@fidka79 vysetrenie robil len v ramci poradne, a zrejme aj preto lebo mi trosicku tvrdlo brusko posledne dva dni, sice iba nejakych 5-6krat za den, ale aj tak som sa toho trochen bala 😒 predsa len je to po prvykrat a vsetko sa mi zda byt nove a niekedy ani neviem co je normalne. ja sa radsej na vsetko pytam, nech viem na com som, preto aj skusenosti inych mamiciek je dobre si ,,vypocut,,

5danula
14. apr 2014

Som v 36 tyzdni a dnes na poradni po vysetreni som este na koze zacala krvacat. Lekar povedal,ze sa to moze stat,hlavne ked je krcok prekrveny. Po vysetreni nasledoval monitor ctg (pasy) a znova kontrola v poradni. Lekar ma len pozrwl odspodu a tiez preistotu urobil UZV a vsetko je vraj v poriadku. Mam sexualne abstinovat, a kym krvacanie ustane (teraz uz len spinenie) o tyzden znova na poradnu a ctg. Snad bude vsetko ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre