Krvácanie po námahe v 1. trimestri
Ahojte žienky,
prosím vás, som v 10tt, mám byť čo najviac v pokoji, no musela som teraz obriadiť babičku, o ktorú sa stará svokra (samozrejme je to naťahovanie s takou váhou pri prebaľovani aj prezliekaní) lebo ona zostala na zábave a nechcela som babičku dlho držať hore lebo potom je hrozne agresívna, tak som proste musela. No, je od toho hodina a ja som začala trocha krvácať. Otázka znie: keď v noci prídu, mám bežať na pohotovosť alebo počkať a ak by to prešlo tak iba v pondelok spomenúť na gynde? Za každú radu veľmi pekne ďakujem
@anonym_autor môže to byť len nejaká cievka. Ale ja som vždy keď som krvacala a špinila išla buď na pohotovosť alebo k lekárovi podľa toho kedy sa to stalo. Našťastie to bolo zatial vzdy v poriadku. Ale radšej ísť zbytočne 100x ako niečo zanedbať.
@anonym_autor ja by som na tvojom mieste isla hned ked som zacala trosicku spinit na ruzovo u mna to minuly tyzden nedopadlo dobre zavolaj svokre normalne nech pride domov ze krvacas a chod na pihotovost drzim silno palce
@anonym_autor ked sa ti bude dat, tak si lahni a vyloz nohy, ak krvacanie ustane, pockaj do pondelka, ak neprestane, chod na pohotovost.
No som pár mesiacov po myomektomii a mám za sebou odvtedy už jeden potrat tak preto. Dr som povedala že budem ležať radšej doma ako v nemocnici len akosi ma doma nikto neberie vážne 🤷🏼♀️
@anonym_autor určite chod hneď ako sa ti bude dať nečakaj do pondelka.tiez som krvácala pichali mi injekcie na zastavenie musela som oddychovať a obaja drobcovia prežili. Len teda ja som reagovala hneď
@anonym_autor prvýkrát som mierne zakrvávala v 13 tt v noci, išla som na pohotovosť. Druhý krát masívne v 15 tt v sobotu na obed, to už ma brala rýchla a nechali si ma 3 týždne v nemocnici. Našťastie je už všetko v poriadku, ani prísny režim už nemám jak som mala, takže na tvojom mieste by som neriskovala. Môže to byť čokoľvek, aj keď len prasknutá cievka. Radšej aj 100x zbytočne ako prísť o bábätko.. hlavne nečakaj do pondelka, jak ti tu radia!!! Môže to byť aj hematóm ako u mňa a ten sa ti može odplaviť aj spolu s plodom...
Pohotovosť urcite
@anonym_autor tak keď vás nikto doma neberie vážne čo ste neostala v nemocnici? Ako fakt ste sa museli naťahovať keď máte mať oddych? Neviem trošku mi to hlava neberie. Snáď ste aj s maličkým v poriadku....
Dopadli sme docela dobre, no zostávam v nemocnici a vraj s úplným kľudom na lôžku (zatiaľ neviem čo presne to pre mňa bude znamenať). Je mi síce ľúto že som malého syna nechala tak, no pre mňa to bude lepšie lebo doma to všetci berú tak že si vymýšľam že veď tehotenstvo nie je choroba. Ďakujem vám všetkým za radu 🙂
@anonym_autor tak keď vás nikto doma neberie vážne čo ste neostala v nemocnici? Ako fakt ste sa museli naťahovať keď máte mať oddych? Neviem trošku mi to hlava neberie. Snáď ste aj s maličkým v poriadku....
@anonym_7ca7fa no veď keby som vedela že takto zareagujú tak tam zostanem hneď. Chcela som byť so synom doma, cítila by som sa lepšie za normálnych okolností než tu v nemocnici.
@anonym_7ca7fa no veď keby som vedela že takto zareagujú tak tam zostanem hneď. Chcela som byť so synom doma, cítila by som sa lepšie za normálnych okolností než tu v nemocnici.
@anonym_autor som rada, že si si dala poradiť a išla sa skontrolovať.. snáď aj doma teraz pochopia, keď si ťa nechali v nemocnici, že to nemali brať na ľahkú váhu a keď sa domov vrátiš, budeš len oddychovať.. 🙏🏻 držím palce, nech je všetko v poriadku 🍀
@anonym_autor zaujimalo by ma kolko je to par mesiacov po myomektii? A ty uz si medzitym aj stihla potratit. 6 mesiacov neodporucaju otehotniet, dodrzala si to?
@anonym_autor Tak určite ísť na poho

@anonym_autor máš nejake ine problémy, pre ktoré máš odpočívat?
Čo ja viem - každé krvacanie v tehotenstve je treba vyšetrit. Takže ak máš možnost, chod.