icon

Krvácanie po sexe v 6. týždni

mikleova
4. máj 2022

Ahoj prosím vás pomôžte mi.
Doktorka mi potvrdila tehotenstvo som v 6tt. Mala som nafúknuté dosť brucho ale okrem toho mi nič nieje...včera sme mali pohlavný styk ale veľmi opatrne nič má nebolelo ani neboli a zrazu pozriem a všade krv ...od vtedy má nič neboli ani nekrvacam . Zľakla som sa prosím máte s tým skúsenosť ? Chcem vedieť či sa náhodou niečo mohlo stať alebo je to ešte normálne na začiatku . Ďakujem

anjelicek26
4. máj 2022

Nie, nie je normalne po styku krvacat... dufam, ze si na ceste na gyndu... mohla prasknut len nejaka zilka na krcku, mohol prasknut hematom, moznosti je dost, takze lekar to pozriet.

lucia7933
4. máj 2022

asi neporadim, len napisem ze u mna sa vsetko zacalo kazit prave po sexe (a ten bol asi len 3x) a vzdy po nom len spinenie co sa bralo ako normlane v cca 6-8tt...a nakoniec mi v 9tt zistili zamlcany potrat....mozno nahoda? neviem..
ale tebe drzim palce nech je vsetko v poriadku🍀

simona92101
4. máj 2022

@mikleova ja som presne kvoli tomuto mala prvy trimester sex zakazany.byt tebou,idem ihned k lekarke..

mikleova
autor
4. máj 2022

Dakujem za každú radu ☺️Bola dom u doktorky mám 1cm hematóm dala mi lieky tak dúfam že to všetko bude v poriadku a nič sa nestane 😏

babydesire
5. máj 2022

@mikleova tak dufam,ze je to len hematom..umna to bol zamlcany potrat..ozaj,sex sice v tehu zakazany nieje,ale neodporuca sa u rizikovych tehu ale aj u zdravych aspon ten prvy trimester...tak opatrne..my sme radsej v druhom a tretom tehu sex nemali...len po 37tt kedy sa drobcom nechcelo von a sex je jedna x babskych rad na vyvolanie tehu..nepomohlo

lucia7933
6. máj 2022

@babydesire u mna tiez to skoncilo zamlcanym potratom...a stale mam taky blby pocit ze to sposobil prave sex..aj ked vsetci hovoria ze nie...

babydesire
11. máj 2022

@lucia7933 odpoved nedostaneme nikdy,no ta otazka tu uz ostane - preco ?
Ja som bola aj prepracovana,aj sme predtym mali sex,aj stitna zlaza mohla urobit "svoje" ,aj blba nahoda "spatne vajicko ci spermia,ci obe"...mozno viac veci...tazko povedat ..preto pri dalsom tehu som eliminovala co sa dalo - pnka, ziadny sex, vela oddychu nasadeny euthyrox od stitnej...a uz to potom dopadlo dobre.