icon

Krvácanie po vyšetrení v tehotenstve

tamara789
15. nov 2025

Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosti s takýmto krvácaním v tehotenstve? Mala som pretrvávajúci výtok + sa k tomu neskôr pridalo svrbenie. Nakoľko dvoje lieky mi nezabrali, pri kontrole (v túto stredu) ma dr vyšetrila zo spodu a zobrala mi ster + predpísala ďalšiu masť s aplikátorom. Už po vyšetrení bol nástroj celý od krvi a dr ma upozornila, že môžem krvácať, nech sa nezľaknem. V stredu večer som prvýkrát aplikovala masť, dnes je sobota a ja prakticky od stredy stále krvácam - niekedy viac niekedy menej. Popísala by som to skôr ako vylučovanie mastičky, ktorá sa zmiešava s krvou, je to také ružové, trikrát sa v tom objavili mini zrazeninky krvi. Včera večer som si už mastičku radšej ani neaplikovala… Napriek upozorneniu dr začínam byť z toho v strese pretože mi to príde už dlhá doba, no je možné, že každou ďalšou aplikáciou krému si to viac a viac rozdráždim. Od začiatku tehotenstva som krvácala, resp. špinila po každom vaginálnom vyšetrení, dr to odôvodňuje tým, že je teraz viac všetko prekrvené a ja mám citlivý krčok maternice, no nikdy to nebolo takto dlho. Ďakujem Vám za rady 🙂

marhulka13
15. nov 2025

@tamara789 masť by som určite aplikovala lebo neliecene infekcie sú ďaleko horšie. A tiež by som išla späť ku gynekológovi

tamara789
autor
15. nov 2025
@marhulka13

@tamara789 masť by som určite aplikovala lebo neliecene infekcie sú ďaleko horšie. A tiež by som išla späť ku gynekológovi

@marhulka13 ďakujem za radu. Už som bola na pohotovosti, pretože krvácanie sa zintenzívňovalo. Síce veľmi nepríjemná skúsenosť s doktorkou, ktorá ma úplne zdeptala svojím prístupom, ale bábätko je v poriadku. ❤️krvácam z vonkajšej časti krčka…

marhulka13
15. nov 2025
@tamara789

@marhulka13 ďakujem za radu. Už som bola na pohotovosti, pretože krvácanie sa zintenzívňovalo. Síce veľmi nepríjemná skúsenosť s doktorkou, ktorá ma úplne zdeptala svojím prístupom, ale bábätko je v poriadku. ❤️krvácam z vonkajšej časti krčka…

@tamara789 a co ti povedala? Ach jaj, je tam od toho, aby sa ti snažila pomôcť. Hlavne nech si ty a babatko v poriadku

tamara789
autor
15. nov 2025
@marhulka13

@tamara789 a co ti povedala? Ach jaj, je tam od toho, aby sa ti snažila pomôcť. Hlavne nech si ty a babatko v poriadku

@marhulka13 cítila som, že je nepríjemná už od príchodu do ambulancie, kedy ani nepozdravila…potom sa opýtala čo mám (citujem), tak som jej to celé vyrozprávala, po čom sa ma arogantne opýtala, že čo od nej chcem, aby spravila, že aké vyšetrenie mi má spraviť, tak vravím, že ja neviem, ja som prišla, pretože som tehotná a krvácam a očakávam, že mi s tým na pohotovosti pomôžu, ja nie som lekar a neviem čo je potrebné…úplne som sa tam zložila, začala som plakať, nedalo sa to zastaviť, ale ohradila som sa voči nej…potom mám pocit, že sa trochu ukludnila, snažila sa mi vysvetľovať a vyšetrila ma nakoniec aj vaginálne aj cez brucho..no veľmi zlá skúsenosť, neviem s čím horším by som mala na gynekologickú pohotovosť ísť v tehotenstve, keď nie s krvácaním, ale nevadí, hlavne, že je všetko v poriadku. Krvácam z vonkajšej časti krčku, povedala, že to nie je nič ohrozujúce dieťa ani mňa, ten krčok je citlivý a po posledných dňoch rozdráždený + mám mykózu aj pozitívne výsledky na streptokoka, tak že aj z toho to môže byť. To vnútro krčka je v poriadku, odtiaľ nekrvácam a vraj je aj pekne zatvorený krčok, tak by malo byť všetko v poriadku