icon

Krvácanie v 6. týždni

11. okt 2025

Krvacanie v 5+6tt
Ahojte včera som bola v car na sono lebo spinim ružové a hnedé tak užívam ascorutin 3x1 ..včera som bola 22dpt,gestacny vak mal 15mm a srdiečko ešte nebolo,hematóm mal 7mm...dnes ráno som začala silno krvácať tak som utekala na pohotovosť a hematóm mal 5mm ,videl už srdiečko bit a GS mal 18mm ,krvácanie sa ustálilo ale ja sa aj tak strašné bojím že prídem o našu bublinku:( prosím vás povedzte mi že sa to aj niektorej z vás stalo to krvácanie a bolo všetko v poriadku 🙏 je to náš 6 vklad a ja som psychicky na dne :(

ivik4
11. okt 2025

Drzim palce🍀
Nik Ti nevie povedat ako to dopadne ale ano, je vela zien ktore krvacali a dieta donosili

kiki68
11. okt 2025

@anonym_autor nic, len lahnut, asi utrogestan daju a tazky chillout. Ono tie hematomy vedia strasne zakrvacat. Mala som tiez, v 12tt sa pustil, dobre to dopadlo. Takze drzim palce, nech mas tiez rovnake stastie. Ale to nabehnute srdiecko muselo potesit.

anonym_dc6094
11. okt 2025

Tiež som krvácala presne ako ty a potom ešte dvakrát. Bublinka síce celkom zdravá nebola a bola potrebná operácia do pol roka, ale teraz je už ok. Veľmi držim palce, nech všetko dobre dopadne.

dasa234
11. okt 2025

@anonym_autor veľmi dobre Ti rozumiem vrátane psychiky, ja som po 6 vklade...veľmi Ti držím prsty, aby bolo všetko dobré, drz sa

autor
11. okt 2025
@ivik4

Drzim palce🍀
Nik Ti nevie povedat ako to dopadne ale ano, je vela zien ktore krvacali a dieta donosili

@ivik4 ďakujem 🍀🍀🍀🍀

autor
11. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor nic, len lahnut, asi utrogestan daju a tazky chillout. Ono tie hematomy vedia strasne zakrvacat. Mala som tiez, v 12tt sa pustil, dobre to dopadlo. Takze drzim palce, nech mas tiez rovnake stastie. Ale to nabehnute srdiecko muselo potesit.

@kiki68 povedal že nevidí žiadne aktívne krvácanie a to srdiečko ❤️ som sa až rozplakala od šťastia lebo celou cestou do nemocnice som bola v hroznom strese

autor
11. okt 2025
@dasa234

@anonym_autor veľmi dobre Ti rozumiem vrátane psychiky, ja som po 6 vklade...veľmi Ti držím prsty, aby bolo všetko dobré, drz sa

@dasa234 a vyšiel ti tiež ten 6 vklad

autor
11. okt 2025
@anonym_dc6094

Tiež som krvácala presne ako ty a potom ešte dvakrát. Bublinka síce celkom zdravá nebola a bola potrebná operácia do pol roka, ale teraz je už ok. Veľmi držim palce, nech všetko dobre dopadne.

@anonym_dc6094 ďakujem krásne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 ak smiem vedieť čo sa stalo keď muselo ísť bábätko na operáciu

dasa234
11. okt 2025
@anonym_autor

@dasa234 a vyšiel ti tiež ten 6 vklad

@anonym_autor žiaľ nie, ale nevzdávam sa...

marhulka13
11. okt 2025

@anonym_autor ja keď som ležala v nemocnici s hematomom, tak mi lekár povedal, že až 80 % takýchto tehotenstiev konci šťastne. Nedali ti progesteron a dycinone?

majamat
11. okt 2025

niekedy sa stava, ze byva este naznaceny ms, cize objavi sa slabucke krvacanie.
tiez ej kludne moznost, ze len nejaka cievka praskla. maternica je vlemi prekrvena na zaciatku tehu a citliva, ahko praskne cievka.
prve tehu som tiez spinila a krvacala, asi aj 2t, najskor rizvoe, potom hnede spinenie a 1x aj slabsie krvacanie cerstvej krvi. z tohoto tehu mam 14r dceru.

2x som mala len 2 kv. krvi na toaletaku. jednu doobeda, druho poobede, nohavicky ciste a skoncilo to ako MA

majamat
11. okt 2025

aeste musim podotknut, bola som v nemocke s mamickou, co krvacala 3x v prvom trimestri o par mesiacov somju stretla a kocikovala.
naozaj je to caste a hoci nevies ako to dopadne,a le nalez na sone hovori, ze by to mohlo byt ok.

autor
11. okt 2025
@marhulka13

@anonym_autor ja keď som ležala v nemocnici s hematomom, tak mi lekár povedal, že až 80 % takýchto tehotenstiev konci šťastne. Nedali ti progesteron a dycinone?

@marhulka13 ahoj ..beriem už od ket estrofem 3x2, progestanole 3x1 a clexan 1x ..nič iné mi nedali

autor
11. okt 2025
@majamat

aeste musim podotknut, bola som v nemocke s mamickou, co krvacala 3x v prvom trimestri o par mesiacov somju stretla a kocikovala.
naozaj je to caste a hoci nevies ako to dopadne,a le nalez na sone hovori, ze by to mohlo byt ok.

@majamat ja len dúfam že bude všetko v poriadku lebo bol to dlhý boj a neviem ako to mám ešte inak ovplyvniť aby som to udržala. Len ležím aj na wc sa bojím postaviť z postele len aby sa nič nestalo

majamat
11. okt 2025
@anonym_autor

@majamat ja len dúfam že bude všetko v poriadku lebo bol to dlhý boj a neviem ako to mám ešte inak ovplyvniť aby som to udržala. Len ležím aj na wc sa bojím postaviť z postele len aby sa nič nestalo

@anonym_autor urcite drzim palce a naozaj sanca tu je a je velka. obzvlast,a k dr nic nespozoroval a vsetko sa vyvija ako ma.
dolezity je dovod krvacania. ak je to len nejaka prasknita cievka, je mimo babatka, kludne moze byt aj z krcka, potom je ohrozenie tuhu malinke. ak je to blizko plodu a robi sa hematom to uz je horsie.lepsie je,a k krv odtecie prec,a by nestiahla aj plod.
a teda najhorsie je ak je to znamka potratu. tam uz sa zazraky nedaju urobit, lebo potrat sa rozbehol, preto je tam krvacanie, ma to svoj dovod preco sa rozbehol. ak sa trafi liecba - napr progesterona je tam nedostatok potom v pociatkoch sa neico zachranit da, teda mozno. ale ak je proicina ina, napr geneticka vada, progesteronu je dost, potom sa rpbit nic neda.
no u teba nic take nspozorovali, cize zatial to vyzera fakt dobre.

anonym_00b6fe
11. okt 2025
@anonym_autor

@marhulka13 ahoj ..beriem už od ket estrofem 3x2, progestanole 3x1 a clexan 1x ..nič iné mi nedali

@anonym_autor ak si este nevolala, volaj do car info z nemocnice a popytaj sa na lieky, mne po navsteve pohotovosti znacne navysovali progestanelle aj estrofem ked som im volala co sa stalo, ale nemala som hematom, zakrvacanie ktore v nemocnici oznacili za riziko potratu, cca 5tt cize este pred sonom v car. Radsej sa tam informuj, oni vedia najlepsie 🙏

majka2022
12. okt 2025

@anonym_autor a keď si bola na pohotovosti dicynone ti nedali? To je na zástavu krvácania ….drzim palce 🙏a treba ležať ….hematom sa buď vstrebe alebo sa vyplaví von …