Krvácanie v 7. týždni tehotenstva
Ahojte 🙋
Chcem sa vás spýtať či niekto nemá takú skúsenosť som v 7tt od začiatku tehu prakticky špinim ale v poslednom čase mávam normálnu červenú krv a už druhý deň ráno je toho viacej pri močený dokonca zomňa vyšli aj dva večšie kusy 😔 samozrejme som bola na pohotovosti aj u obv.gynekologa predpísal mi duphaston, dycinone aj ascorutin dycinone beriem len dnes druhý deň chcem sa spýtať či niekto niečo takéto mal a pritom normálne porodil a za koľko cca začne dycinone účinkovať 😔😔 som zúfalá ... Na dome inak všetko ok srdiečko byje ako má a bábo rastie len vlastne mám hematón ďakujem za odpovede a príjemný zvyšok večera
@martaatram tak tak, po 2 stratach si pytaj vymenny na hematologiu. Drz sa a nestracaj nadej.
@dada767 urcite ..ja si myslim ze tym nic nestratis ak to ma pomoct pomoze …drzim palce 🍀
@martaatram ďakujem velmi pekne za mile povzbudenie 😊 a vám tiež prajem len to najlepšie 😊 a dieťaťu veľa veľa zdravička 😊
@dada767 🍀🍀🍀🫶🏻🤞🏻🥰❤️dakujeme krasne

@martaatram no spýtam sa nato o 3 týždňe mám ísť na kontrolu k nemu tak sa snim hneď aj porozprávam o všetkom lebo tiež chcem vedieť kde je vlasne chýba keďže mám za sebou 2 potraty po sebe teda nie celkom po sebe je odtoho odstup 2roky ale predsa