Krvácanie v 7. týždni

bellinda76
7. máj 2015

Dievcata..som v 7tyzdni..zacala som krvacat..hned som isla ku svojmu gynekologovi.beriem duphaston.k.listovu...pichli mi agolutin...mam oddychovat...babo zije...srdiecko bije..
nevedel gynekolog povedat pricinu.teraz som doma..oddychujem...mate niektora podobnu skusenost a moze sa to krvacanie zastavit???
Nechcem o dietatko prist;((

luci21
7. máj 2015

@bellinda76 Mne sa to stalo pri dvoch tehu. Prvé v 16tt to som skoro potratila začala sa odlučovať placenta ale v nemocke sme to ustáli ale to som dosť krvácala vtedy. Druhé v 6tt nie až tak veľa ako pri prvom, nešla som vtedy do nemocky, pichli mi agolutin tiež, duphaston som brala a K-vitamín tuším kvapky to boli. Veľa oddychovať mala som tam vtedy zrazeninu ale našťastie sa vstrebala. Pri treťom som mala v 6tt tiež zrazeninu ale bez krvácania. Myslieť pozitívne, oddychovať a bude dobre, neboj. Potom pri dvoch som už nemala žiadne problémy.

bellinda76
autor
7. máj 2015

Uz som to raz zazila..tiez v 7tyzdni...som potratila.ale to bola bolest brucha.teraz ma vobec neboli nic..akurat ta cervena krv...kusky zrazeniny.bojim sa uz...

csenibaba
7. máj 2015

@bellinda76 Ahoj ja som dcérkou (10 rokov má)krvácala od 9 tt,a so synom( 3 roky bude mat) od zaciatku tehu do cca 8 tt.Mne pomohy: Kanavit kvapky( vit.K) a ASCORUTIN tabletky.(tie som dostavala aj v nemocnici len v injekciách)

bellinda76
autor
7. máj 2015

No len mna nikam moj neposlal..akurat na pnku.mam lezat...ostatne som pisala...
este mizno magnezium si mam davat.
dalsia kontrola o 2tyzdne...ze mi nevie povedat.co bude;(

bellinda76
autor
7. máj 2015

@csenibaba nechcem nieco zanedbat..ale mozno to nechal na prirodu.
ta uz vie...co s tym...
tak mi neostava ine len dufat
a ake bolo to tvoje krvacanie?

veronikonv
7. máj 2015

Tiez som krvacala od 7. tyzdna, potom dlho spinila, mala som v maternici zrazeninu. No casom sa vstrebala a vsetko dopadlo dobre 🙂 Dvojicky uz budu mat dva roky. Drzim palce

bellinda76
autor
7. máj 2015

@veronikonv takze mozem byt kludna???

csenibaba
7. máj 2015

@bellinda76 Ja neviem,ale keby som ja vsetko nechala na prirodu tak mozno nemám ziadne deti.Jeden jediny tehu som mala ked som nekrvácala len troskusom sa zacala spinit v 12 tt a radsej som isla k doktorovi,ale vtedy uz bolo neskoro ,babo uz nezilo neboli srdcove ozvy..Ja som krvácala preto(s dcerkou aj so synom) lebo som mala slabe cievy a ked sa vytvárala placenta praskaly my cievy.

bellinda76
autor
7. máj 2015

@csenibaba tak ked ma dal na pn...z toho usudzujem.ze asi nic viac sa robit neda..
mam mat klud...potom sa uvidi...
ked to ma byt.tak to bude...
mne dovod krvacania nevedel povedat.
ja som mala oper.maternicu zdovodu myomov...a potom cisarsky...myslIs.ze to moze suvisiet aj s tym?

veronikonv
7. máj 2015

@bellinda76 krvacanie moze byt z viacerych dovodov, ked ti lekar nenasiel pricinu, musis len cakat, keby sa to zhorsilo chod urcite na pohotovost. Skus este v lekarni kupit ascorutin, aj mne pomohol a vela oddychuj.

bellinda76
autor
7. máj 2015

ked mi to nekazal...naco to je vlastne?a co magneb6...mam uzivat tiez?

bellinda76
autor
7. máj 2015

@veronikonv nemam pocit.ze sa to zhorsuje.v podstate stale ked idem na wecko...stale nieco tam je krvave s kuskami zrazeniny.
inak ma vobec nic neboli..zatial som v klude...len dokedy...keby to aspon bolo menej...;((

bonaqa2013
7. máj 2015

Takých tu je, čo sa im to stalo. Mne konkrétne pri 2 tehu, trvalo to pekne dlho. V nemocnici som bola asi 2-3 krát kvôli krvácaniu. potom sa to ukľudnilo. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy.

bellinda76
autor
7. máj 2015

Myslite.ze potrat vzdy musi sprevadzat bolesti brucha?

neznama23
9. máj 2015

@bellinda76 hlavne nemysli na to co nechces mne sa tiez ppdobne stalo priblizne v 6tt brala som lieky dal mi pn a mala som byt v klude a hlavne nohy hore a nemysliet na to najhorsie lebo si to privolas mne krvacanoe preslo asi po 6 dnoch ale ze uplne vzdy som noeco mala ako ked ti konci ms bala som sa sice kazfy den ale vsetko dobre dopadlo.hlavne nestresuj

lenocka84
9. máj 2015

@bellinda76 sama pises babo zije.tak si zbytocne nekresli katastroficke scenare.oddychuj oddychuj a klud.mysli pozitivne.

bellinda76
autor
11. máj 2015

Sem som teda pisat ozaj nemala

mrskova
11. máj 2015

v osmom , alebo deviatom tyzdni som vecer zacala krvacat, stalo sa to po milovani s manzelom..ale, ze strasne veela, volali sme zachranku, ja skoro infarkt som dostala, manzel tiez.. na pohotovosti mi ukazali srdiecko .. pichli jednu injekciu a poslali domov.. krvavanie prestalo ..nebrala som ziadne tabletky, vraj som tam mala nejaky vredik.. ktory sa rozdrazdil... teraz mam dama 15 mesacneho chlapceka.. neboj vsetko bude v poriadku , drzim palceky Tebe aj malej fazulke

bellinda76
autor
12. máj 2015

@mrskova predstav si.nebolo to v poriadku ani to dobre nedopadlo

neznama23
12. máj 2015

@bellinda76 co sa stalo ak sa smiem opytat

bellinda76
autor
14. máj 2015

@neznama23 nechcem o tom pisat

neznama23
15. máj 2015

@bellinda76 ok prepac

kvetinka313
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kovacova430
28. okt 2021

Dobri den potrebujem poratit som 7tyzni tehotestva uz byje aj srdecko. A zacala som krvacat je to normane. Prosim

kvetinka313
28. okt 2021

@kovacova430 určite navštiv svojho gynekológa

ailiba
28. okt 2021

@bellinda76 mne sa to stalo pred tyzdnom. Bola som 6+1tt a zacala som krvácať. Bolo to v sobotu večer. Na pohotovosti potvrdili akciu srdiečka, urobili mi krvné testy. Vraj mam vysokú sliznicu, ak je plodik zdravy, tak sa udrží, ak je poškodený, tak sa potrati. Tiež nenašli dôvod krvácania. Nakoniec lekár povedal, že asi praskla cievka. Krvácanie mi prešlo. Mam doma malé dieťa, takže oddychová nie bohužiaľ neprichádza do úvahy. Tak ta úplne chápem, ako sa cítiš... Neostáva iné, ako čakať.

ailiba
28. okt 2021

@kovacova430 treba ísť k lekárovi... Aj keď veľa sa toho v tomto období nedá urobiť. Držím palce.

kovacova430
28. okt 2021

@ailiba ja som . Volasom si mam prat lieki duphaston aj kiselin u listovu dicinone som zobrala ja sa bojim pred rokom som prisla o babetko

ailiba
28. okt 2021

@kovacova430 tak potom robíš maximum... Viac sa nedá. Držím palce. Som na tom rovnako, ale mne už krvácanie ustálo... A dúfam, že sa zas neobjaví. Tak ty si si to pred rokom prešla? To muselo byt strašne. Veríme, že to teraz vyjde🙏

kovacova430
28. okt 2021

@ailiba dakujem 😪

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre