Krvácanie v 8. týždni tehotenstva
Dobrý deň, včera večer som začala krvácať jasno červenú krv , zaspinila som asi 2 vložky nechali si ma v nemocnici na pozorovanie avšak mi nič nedali. Ani infúziu ani liek, plod je v poriadku bije mu aj srdiečko. Takže nechápem načo som vôbec tu. :/ keď sa o mňa vlastne ani nestarajú. Mam zistený tazky deficit faktora XII. Takže neviem ci to ma nejaký súvis s tehotenstvom, či to nejak môže ohrozovať zatiaľ mi nikto nič nepovedal 🥲
@zuzkaa1991 ja keď som bola v 8tt na pohotovosti kvôli spineniu tiež mi nedali nic , že v takomto štádiu to je na prírode …. Na ďalší deň som bežala na gyndu a tam hneď progesteron .
@zuzkaa1991 nie nič, prijali ma o polnoci a dnes som vravela ze ak mi nič nedávajú tak toto iste môžem robiť aj doma a to ešte v kľudnejšom režime nakoľko tu sa neviem uvoľniť a vypnúť hlavu. Rieši sa viacmenej ta hematologia , o krvácaní mi nikto nič nehovorí.
@s11e22 ja som krvalala (krvaci hlien v 5tt) a druhýkrát som.zakrvacala.riadne 7tt a mi dali injekciu plus ten nazov.si nepamätám aj lieky na domov a brala som.doma.3dni kym.som neprestala spinit a poctivo doma lezat kedze mam staršiu dceru tiez som mala na vyber doma alebo v nemocnici
@s11e22 tak možno nepotrebuješ nič len naozaj kľud ale ak stále krvácaš tak ťa proste domom nemôžu pustiť jedine na reverz.
Ja som krvácala v 10tt, ale že prúdom tmavá krv, ale v maternici bolo všetko max v poriadkua krvácanie nikde nevideli, v podstate keď som prišla na pohotovosť tak krvácanie ako keby ustalo. Pichli mu ničo a nazvali to vitamín K, nie som si istá ale ja som brala od začiatku progesteron na vkladanie.
@zuzkaa1991 mne nedali na výber, ja som súhlasila s tým ze som myslela ze mi súrne niečo musia dať. Ale nedali mi naozaj nič, do teraz. Krvacanie sa mi samo zastavilo no
@s11e22 sranda....ale aspoň ste pod dohľadom....
Cudne, ze nic nedali. Mne hned duphaston aj utrogestan.
@snowflakenel pustili ma včera domov, po mojom naliehani. Nasadili mi lieky proti krvácaniu. Nekrvacam síce od včera, chvíľu som naozaj slabucko špinila. Inak som ok. V pondelok mam ísť ku svojej gyn tak uvidím. Akurát sa mam telesne šetriť, snažím sa ležať co najviac. Môžem ísť napríklad do obchodu? V prípade ak mi nikto nemôže ísť nakúpiť.. obchod mam cca 1,5 km.
@s11e22 ja som chodila len na wc a do sprchy a pomaly po dome. Ale v druhom tehu som tyzden lezala a potom som fungovala normalne aj s krvacanim. Lebo mi to slo na psychiku......
Ja som v prvom tehotenstve krvacala od 11tt do 16tt..zistený hematom, ale fungovala som normálne akurat som sa so šéfom dohodla, že nebudem chodiť do kancelárie ale robit z domu, ale inak som sa neobmedzovala v bežných činnostiach..teda jasne, že žiadne cvičenie a podobne..v druhom tehotenstve sa to nezopakovalo..a ako mne povedali na pohotovosti, je to na prirode, ak je to zdravy plod, tak sa udrží, ak nie ani lieky nepomôžu..ak prestalo krvácanie je to dobrý znak..držím palce nech to dobre dopadne

@s11e22 ani injekciu na zastavenie krvacania vam.nedali a žiadne lieky?