icon

Krvácanie v 9. týždni

25. júl 2025

Chcem sa vás na to opýtať keď po malej potrebe sa utriem a nájdem tam malinké bodenky krvi či je to niečo vážne 😶 lebo moja doktorka momentálne nerobí a zistila som to až keď som bola v práci😫 bojím sa ale zase nechcem ísť na pohotovosť aby mi povedali že chodím zbytočne😶🙉🙈 je pravda že včera som mala v práci ťažší deň tak dúfam že sa nestalo nič zle 😫 čítala som že to môžu byť aj hemoroidy aj kadejaké zápale ale neviem no

autor
25. júl 2025

@anonym_autor k doktorke mám ísť pondelok na prvú kontrolu no ale neviem či neskončim na pohotovosti

brunetkas
25. júl 2025

@anonym_autor urcite smer pohotovost moze a nemusi to nieco byt a nieco znamenat.U mna to presne pred dvoma tyzdnami v 8.tyzdni nedopadlo dobre a mala som len teosiku ku slavunko ruzovy vytok po utreti tak za mna radsej 100xzbytocne ist drzim palce❤️

vkatush
25. júl 2025

Aj keď špinenie na začiatku tehotenstva je časté a nemusí nič znamenať, pre istotu treba ísť. To ti povedia aj na pohotovosti, že radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro.

Držím palce ❤️

autor
25. júl 2025
@brunetkas

@anonym_autor urcite smer pohotovost moze a nemusi to nieco byt a nieco znamenat.U mna to presne pred dvoma tyzdnami v 8.tyzdni nedopadlo dobre a mala som len teosiku ku slavunko ruzovy vytok po utreti tak za mna radsej 100xzbytocne ist drzim palce❤️

@brunetkas tak to má veľmi mrzí 😶🥺 ja mám tiež dvakrát som bála dve také malinké ďobky krvi tak neviem no lebo mám pocit že začínam mať aj infekciu či to nebude aj tým. 😶

jamesinka
25. júl 2025

Chod na pohotovost. Skobtroluju Teba aj babo, daju Ti preventivne lieky na udrzanie tehotenstva, mozno kludovy rezim a magnezium. Budeš pokojnejšia.

matusa_153
26. júl 2025
@anonym_autor

@brunetkas tak to má veľmi mrzí 😶🥺 ja mám tiež dvakrát som bála dve také malinké ďobky krvi tak neviem no lebo mám pocit že začínam mať aj infekciu či to nebude aj tým. 😶

@anonym_autor ahoj bola si na pohotovosti? Všetko v poriadku?