Krvácanie v 9. týždni tehotenstva: Máte skúsenosti?
Som 8+3, ráno som sa zobudila na toaletu a začala som krvácať ( tmavšou krvou) utekala som do nemocnice, na sone chvála bohu srdiečko bilo, lekár na sone nic nevidel. Kontroloval krčok a krvácanie ide z neho. Nechali si ma tu na pozorovanie. Mala niekto niečo podobne ? Ako to nakoniec dopadlo?
Mám strach 😟
Do cca 12.tt som krvácala a aj spinila.
Dali mi lieky,kľudový rezim a potom už bolo ok.
( 2x dobré nedopadlo,tretí x dopadlo dobre.)
Držím palce
Skusenost mam taku, ze 1x MA a 2x hematom, na sone tiez najprv nebolo nic vidiet a o par dni bolo vidiet hematom.
Dávali mi infúzie aj tablety nejaké a dcéra má už 2 roky. Bola som tam tuším 3 dni. Držím palce
v 8 tt. a potom ešte niekoĺko krát.
@anonym_6c5341 a prišli na dôvod. ?
Do cca 12.tt som krvácala a aj spinila.
Dali mi lieky,kľudový rezim a potom už bolo ok.
( 2x dobré nedopadlo,tretí x dopadlo dobre.)
Držím palce
@anonym_951897 a aký ste mala dôvod krvacania? Prišiel sa naň?
@anonym_6c5341 a prišli na dôvod. ?
@slniecko_2919 nie. dieťa OK
@slniecko_2919 Ja som mala špinenie od začiatku tehotenstva, preto som dostala progesterón. Brala som ho približne do 15. týždňa. Keď som ho potom postupne vysadila, znovu sa objavilo mierne špinenie, ale pravdepodobne to bolo kvôli vysadeniu, pretože trvalo len dva dni a bolo veľmi slabé.
A ešte raz som špinila a druhy deň už trošku krvacala niekedy okolo 13. týždňa, ale vtedy som sa viac zohýbala v záhrade. Potom ma lekár upozornil, aby som bola opatrnejšia. Začala som si viac dávať pozor a odvtedy sa to už neopakovalo.
Teraz som v 32. týždni a pred dvoma týždňami som opäť dva dni špinila. Dodnes však neviem, z čoho to bolo, ani lekár nenašiel žiadny problém.

v 8 tt. a potom ešte niekoĺko krát.