Krvácanie v tehotenstve pretrváva aj pri užívaní Duphastonu
Som v 5-6 tt, beriem duphaston 3x1. Krvacanie prestalo, ale opat sa objavilo. Je to normalne?
Ja som vzdy krvacala na druhy den po kontrole u lekara a trvalo to cca 3 dni.
Vseobecne sa moze krvacat do konca 3 mesiaca kedy sa vytvori placenta.Ale ja som aj tak vzdy sla na kontrolu,nakolko som predtym 2x potratila.
@lucinka511 ahoj. Tak od vcera fungujem na vode s citronom a pomarancoch. Ale dnes rano som mala menej krvi. Zeby to fungovalo?
@mirusa no to ma tesi, ze dnes sa mas lepsie, pekne odychuj.
@lucinka511 a vidis kysla kapusta ma vela vitaminu C.
Ahojte babenky vidim, ze nie som sama co pocas tehotenstva zacala krvacat. Ale aj napriek tomu sa bojim. Zacala som krvacat minulu stredu,bola som v nemocnici kde mi predpisali dicynone 3 krat za den. V pondelok ma pustili do domaceho liecenia,s predpisanym kludovym rezimom. Do dnesneho vecera to bolo celkom v pohode az teraz vecer som zas zacala trochu viac spinit. U mna je ten hacik,ze som zostala tehotna aj napriek tomu ze mam zavedene vnutromaternicove teliesko Danu. To teliesko sa momentalne nachadza v krcku maternice a preto neviem ci to krvacanie a teraz nadledne spinenie nahodou nesuvisi aj s tym telieskom. U mna je to raz dobre cely den nic a potom zrazu bum zacnem trochu viac spinit. Nemate prosim vas nahodou niekto s tymto skusenosti? Ppdla spravnosti som v 10 tt plod na sone v pondelok bol vitalny a meria 3,2cm. Trapy ma to krvacanie (neni uz sice take silne ako pred tyzdnom) ktore sa strieda so spinenim.
@mirusa
No teraz asik taky ze vdaka tomu ze som zacala minuly tyzden v stredu krvacat som na pn-ke. Beriem 3 krat za den dicynone a raz je to ok a potom ako dnes zas nie. Neteciem uz sice ale mam zafarbeny noc od krvi a aj spinavy papier. 25.10 idem do poradne. Dr. mi najskor hovorila,ze v takomto pripade sa to teliesko nemoze vitiahnut aby nedoslo k preruseniu tehotnosti. Ale ked som minuly tyzden lezala v nemocnici mi doktor povedal, ze v mojom pripade,kedze je to teliesko mimo tehotnost mimo maternice,ze je v krcku tak ze sa moze vytiahnut. Aj sa o to pokusali ale neuspesne, kebo tam chybaju tie vlakna ktore na to sluzia. Tak sa rozhodli,ze do 12 tt to nechaju tak a potom,ze sa uvidi. Ci sa to teliesko nahodou postupne samo vdaka zvacsujucej maternice aj samo neposunie tak aby sa dalo vytiahnut. Takze len doma lezim a cakam co bude dalej s babom. Lebo sa nan moc tesim tak dufam,ze vsetko dobre dopadne...
Ahojte dievcata. V prvom rade dakujem za rady. Ale zial. Nedopadlo to dobre. Vcera 9tt a bola som na kyrete. Diagnoza Missed Abortion.

@lucinka511 a este mam aj gastany a tie zevraj maju tolko vitaminu C ako citron....idem varit...