icon

Krvácanie v tehotenstve pretrváva aj pri užívaní Duphastonu

mirusa
17. okt 2016

Som v 5-6 tt, beriem duphaston 3x1. Krvacanie prestalo, ale opat sa objavilo. Je to normalne?

Strana
z2
mirusa
autor
18. okt 2016

@lucinka511 a este mam aj gastany a tie zevraj maju tolko vitaminu C ako citron....idem varit...

danii2
18. okt 2016

Ja som vzdy krvacala na druhy den po kontrole u lekara a trvalo to cca 3 dni.
Vseobecne sa moze krvacat do konca 3 mesiaca kedy sa vytvori placenta.Ale ja som aj tak vzdy sla na kontrolu,nakolko som predtym 2x potratila.

mirusa
autor
18. okt 2016

@danii2 ano po vysetreni je to horsie. Ako teraz uz bolo dobre a vo stvrtok bolo sono a od piatku krv.

danii2
18. okt 2016

@mirusa Tak mne to takto az do konca 3 mesiaca robilo po kazdom vysetreni.

mirusa
autor
18. okt 2016

@danii2 ved to je to ze clovek ide zo strachom na uzv ze zas bude krvacat. Dobre je ked je uz uzv len cez brusko.

danii2
19. okt 2016

@mirusa Ja som to spomenula doktorke a ona sa skusala pozriet cez brusko uz skor,ale vysledok bol rovnaky.Takze iba vydrzat.Ale zas na psychiku to bolo v pohode,lebo som sa menej bala,vedela som ze z coho to je.

mirusa
autor
19. okt 2016

@lucinka511 ahoj. Tak od vcera fungujem na vode s citronom a pomarancoch. Ale dnes rano som mala menej krvi. Zeby to fungovalo?

lucinka511
19. okt 2016

@mirusa no to ma tesi, ze dnes sa mas lepsie, pekne odychuj.

mirusa
autor
19. okt 2016

@lucinka511 a vidis kysla kapusta ma vela vitaminu C.

cokolito
19. okt 2016

Ahojte babenky vidim, ze nie som sama co pocas tehotenstva zacala krvacat. Ale aj napriek tomu sa bojim. Zacala som krvacat minulu stredu,bola som v nemocnici kde mi predpisali dicynone 3 krat za den. V pondelok ma pustili do domaceho liecenia,s predpisanym kludovym rezimom. Do dnesneho vecera to bolo celkom v pohode az teraz vecer som zas zacala trochu viac spinit. U mna je ten hacik,ze som zostala tehotna aj napriek tomu ze mam zavedene vnutromaternicove teliesko Danu. To teliesko sa momentalne nachadza v krcku maternice a preto neviem ci to krvacanie a teraz nadledne spinenie nahodou nesuvisi aj s tym telieskom. U mna je to raz dobre cely den nic a potom zrazu bum zacnem trochu viac spinit. Nemate prosim vas nahodou niekto s tymto skusenosti? Ppdla spravnosti som v 10 tt plod na sone v pondelok bol vitalny a meria 3,2cm. Trapy ma to krvacanie (neni uz sice take silne ako pred tyzdnom) ktore sa strieda so spinenim.

mirusa
autor
19. okt 2016

@cokolito a to sa da otehotniet s danou?

cokolito
20. okt 2016

@mirusa
No ako vidis tak ano da sa otehotniet aj s danou nie som prva a urcite ani posledna. Aj v nemocnici mi povedali ze uz sa tam par takychto zdravych deti narodilo. Dana byva len na 98 az 99% ista cize neni na 100% spolahliva....

mirusa
autor
20. okt 2016

@cokolito no pekne. Sranda no...a teraz bude aky postup?

cokolito
20. okt 2016

@mirusa
No teraz asik taky ze vdaka tomu ze som zacala minuly tyzden v stredu krvacat som na pn-ke. Beriem 3 krat za den dicynone a raz je to ok a potom ako dnes zas nie. Neteciem uz sice ale mam zafarbeny noc od krvi a aj spinavy papier. 25.10 idem do poradne. Dr. mi najskor hovorila,ze v takomto pripade sa to teliesko nemoze vitiahnut aby nedoslo k preruseniu tehotnosti. Ale ked som minuly tyzden lezala v nemocnici mi doktor povedal, ze v mojom pripade,kedze je to teliesko mimo tehotnost mimo maternice,ze je v krcku tak ze sa moze vytiahnut. Aj sa o to pokusali ale neuspesne, kebo tam chybaju tie vlakna ktore na to sluzia. Tak sa rozhodli,ze do 12 tt to nechaju tak a potom,ze sa uvidi. Ci sa to teliesko nahodou postupne samo vdaka zvacsujucej maternice aj samo neposunie tak aby sa dalo vytiahnut. Takze len doma lezim a cakam co bude dalej s babom. Lebo sa nan moc tesim tak dufam,ze vsetko dobre dopadne...

mirusa
autor
20. okt 2016

@cokolito no vsak hadam vedia ze co a ako. Tak len pekne lez a odychuj. Mysli pozitivne to je najdolezitejsie.

cokolito
20. okt 2016

@mirusa
Ved lezim oddychujem papam vitaminy. No len horsie je to ked pride dcerka domov zo skoly to uz sa jej musim trochu povenovat. Neboj myslim pozitivne aj sa s babom v brusku rozpravam.

mirusa
autor
29. okt 2016

Ahojte dievcata. V prvom rade dakujem za rady. Ale zial. Nedopadlo to dobre. Vcera 9tt a bola som na kyrete. Diagnoza Missed Abortion.

cokolito
30. okt 2016

@mirusa To mi je velmi luto ☹ U mba sa to zatial drxi zubami nechtami nastastie az na to ze som mala zle vysledky a musim ist na NT vysetrenie na genetiku ☹

mirusa
autor
30. okt 2016

@cokolito tak sa drž. Držím palce.

cokolito
31. okt 2016

@mirusa dakujem

cokolito
26. nov 2016

@mirusa prave vcera pred osmou hodinou vecer som potratila prisla o nasho maleho synceka

mirusa
autor
28. nov 2016

@cokolito to mi je luto....😢 boze preco sa taketo veci deju...

kwr
28. nov 2016

@cokolito velmi ma to mrzi, viem ako to boli, s tou istou diagnozou som prisla.o nase prve mimi v 12.tt....

cokolito
29. nov 2016

@mirusa dakujem je to pre mna moc tazke najma preto lebo ja som dostala silny zapal do maternice mozno aj skrz toho hlupeho telieska....😢

cokolito
29. nov 2016

@kwr dakujem... 😢 mozno by sa to cele u mna inac vyvinulo keby nedostanem silny zapal do maternice crp som mala 140 teraz mi to kleslo zatial na 45 po troch dnoch co beriem antibiotika do zil.

zuzi654
3. apr 2025

@mirusa
@mirusa zdravým ten kyrer boli?

Strana
z2