Krvácanie z konečníka v 37. týždni
Ahojte zienky, prosim vas,viete mi povedat pripadne ukludnit ma, som v 37.tyzdni,vcera som mala poradnu mam cervix 2cm,branka pre prst otvorena, a teda ratam s tym ze to asi pride cochvila,je to tretie tehotenstvo a aj predtym som rodila v 37. a v 34.tyzdni.ale znepokojuje ma asi tyzden krvacam z konecnika,hovorila som doktorke, trapili ma hemoroidy uz aj predtym ale nie tak vydatne,moze to sposobovat ze mi tam uz hlavicka dlhsie nalieha?alebo co?mam aj zily v ohanbi zdurene,vopred ujem za vase odpovede odpovede
@alikal doktorka to tiez pripisuje velkemu tlaku na konecnik, nie je to az take ze by krv zo mna valila skor pozorujem krv na spodnom pradle,dufam ze po porode si to postupne poliecim,a tiez beriem detralex na zily,takze sa nemusim strachovat nejakeho skryteho krvacania? dakujem za upokojenie
@kopcek ked tej krvi nie je ozaj vela a pravidelne tak to budu tie hemeroidy asi, ono je to take blbe, ale je to normalne, aj v prvom tehu som ich mala a po porode presli same bez nicoho, ked sa ten tlak zmiernil. mne teraz staci spravit drep a vyliezaju mi von, je to hroza 😅 prajem tiez skory a pohodovy porod, je to zaberak 😉

ak si si ista ze to ide z konecnika skoro urcite to budu hemeroidy, v tomto stadiu tehu ich ma vela tehotnych vnutri, vsetko je to tam hrozne natlacene. ja som krvacala tak asi v 6.mesiaci, fakt vela ze plna misa krvi, zabrali mi detralex tabletky, teraz som 40tt a mam vonkajsich kopu, nastastie nekrvacaju uz. doktorka nepovedala nic na to?