icon

Krvácanie z krčka v 13tt

ivka2504
1. jan 2019

Dobrí deň chcem sa spýtať v stredu začínam 13 TT tehotensva. Od 6 TT mam stále výtok tak ze týždeň bolo dobre potom zase v nemocnici mi zistili ze mam ranku na krčku z prvého pôrodu. Dali mi lieky. Keď som prišla ku svojej doktorke lieky mi zrušila ze je to veľa liekov ze to netreba. Keď idem na velku potrebu alebo vraciam vtedy sa mi to spúšťa lebo si naťahujem s tym celý spodok. Inak je to v kľude ze není to moc. Chcem sa opýtať či má niektorá z vás s tým skúsenosti a ze ci to môže trvať až do konca tehotensva. Ze vraj plod zatial rastie tak ako ma. Posledne sono robili v 9 TT teraz idem až 9.1. Dakujem za odpovede 😊 pekný deň.

maciatkoe
1. jan 2019

@ivka2504 ziadne spinenie by som nepodcenovala. Ja, ked som bola v 7 tt na sone, vsetko bolo, ako malo byt, aj srdce bilo. Raz za 4 dni a najme po velkej potrebe som po utreti mala trochu spinenie na papieri. Ziadne bolesti, nic...Potom zase take 4 dni nic, a tak dookola. A jeden vecer z nicoho nic krce, bolesti a krv, a o 2 dni spontanny potrat. Prestalo sa to v 7 tyzdni vyvijat. V 9 tyzdni potrat...Drzim prsty, aby to u teba bolo v poriadku. Ale 4 tyzdne si uz u doktora nebola...Asi by som odporucila ist na pohotovost...

ivka2504
autor
1. jan 2019

@maciatkoe no naposledy som tam bola v 19.12 všetko bolo okej. Len nechcela mi robiť sono keď my ho robili týždeň pred lebo ze nechce zbytočne do mňa vŕtať. Kým som v kľude všetko je v poriadku len keď vraciam moc cez deň je to takto ale keď už nerobím nič cez deň všetko je v poriadku . No 9.1 idem na sono v 12 TT co sa chodi len idem v 14 TT lebo doktori teraz nerobia. Ja som zatiaľ bez bolesti a výtok je hnedý nie krvavý.

maciatkoe
1. jan 2019

@ivka2504 ja som tiez nemala krvavy vytok, iba spinenie bolo, a len raz za 4 dni po utreti na wc, bolesti ziadne, aj ked uz 2 tyzdne nezilo. To az z nicoho nic zacali bolesti. Ale tu na konikovi su 2 skupiny zien co mali spinenie. Tie co potom potratili, a tie co sa im narodili zdrave babatka. Drzim prsty, aby sa ti narodilo zdrave vonave babatko ☺.

ivka2504
autor
1. jan 2019

@maciatkoe ďakujem krásne. Uvidím 9.1 co my na tom sone povedia. Už sa nechcem stresovať. Ak sa má niečo stať sa stane ak nie narodí sa a bude hnevať domka 😊

asia83
1. jan 2019

Vy ste ako ja cez kopír. Tiež zajtra začínam 13+0 tt, tiež idem 9.1. ku svojej doktorke, na sono som už bola. Tiež mám niečo na krčku maternice a po vyšetrení odspodu alebo pohlavnom styku mám trošku hnedého výtoku. Bola som na pohotovosti, no bolo to z tej rany na krčku maternice. Som zvedavá, čo mi povie moja doktorka. Pokiaľ viete, že tam máte ranku, tak viete, že ten hnedý výtok je z toho. Mne na to na pohotovosti lieky nedali. Držím vám palce.

ivka2504
autor
2. jan 2019

@asia83 dakujem no mne povedali v nemocnici ze to není pri plode ale ze mam na krčku ranu ako som tehotná tak stále mám ten výtok už bolo aj krvácanie ale bolo to ze dieťa sa viac pohlo a bolo to tam. Ja som zatiaľ pohlavny stik mala iba raz za ten čas zakázali nam do 12 TT tak čakám co mi povedia na poradni. Ale tiež keď sme ho mali nič nebolo a až za týždeň som mala výtok.

asia83
2. jan 2019

@ivka2504 Áno, to nie je pri plode, to je zvonka. Nemá to nič s plodom. Doktori to budú určite sledovať. Aj ja sa na to spolieham.

babydesire
3. jan 2019

@ivka2504 hematom?

Umna: prve tehu - spinenie v 9tt = missed abort, druhe tehu - bez krvy = zdravy syncek, tretie tehu - spinenie dvakrat v prvom trimestri - prvy raz zrejme praskol hematom o ktorom som vedela,druhy raz zrejme ranka na krcku = zdrava dcerka... Krvacanie v tehu sa nesmie nikdy podcenovat,no mnohe maju taky menzes pocas tehu a je to zdrave tehu,u lekara si bola, viac urobit nemozes,len cakat..mas aj ascorutin a duphaston?

masenkamedvedova
3. jan 2019

Ahoj ja som od 6 t do 13 t krvácala z krčka z dôvodu nízkej placenty. Potom ešte v 28tt príčina neznáma . Dnes mám skoro ročného chlapčeka. Krvácanie v tehotenstve nema čo robiť ani výtok červený . To je pravda Ale ako si povedala ak sa má narodiť maly človiečik tak sa narodí. Držím palce až ste zdraví 😍

ivka2504
autor
4. jan 2019

@asia83 a môžeš sa spýtaj aj keď máte tu ranku pohlavny styk mate normálne.? Lebo ja sa aj bojím koli tomu

asia83
4. jan 2019

@ivka2504 Práveže nie. 😞 Nemôžeme, lebo to rozdráždime. Idem v stredu do poradne, tak sa jej opýtam na všetko.

ivka2504
autor
4. jan 2019

@asia83 no mne povedala ze po 12 TT by sme mohli lebo ze z tochto môžem krvácať pomaly aj do konca a to spinenie po sexe môže prísť aj o týždeň tak na dva-3 dní ako po poradni keď som tak potom týždeň na to to mam tak max 2 dní take spinenie takej karamelovej farby. Krv bola dva krát ale to som bola v 7-9 TT.

ivka2504
autor
4. jan 2019

@asia83 tak dajte potom vedieť ako ste dopadli na poradni.pekny deň. Držím palce

asia83
4. jan 2019

@ivka2504 Veru, tiež si to myslím. Po každom pohlavnom styku budem chodiť na záchod ako na pohreb. Ďakujem, dám vedieť.

ivka2504
autor
4. jan 2019

@asia83 my sme mali naposledy sex v 7 TT a týždeň bolo v poriadku a po 6 dní som začala mať spinenie ale bolo to tri dni a bola to ta ranka do plodu sa to nedostalo.

ivka2504
autor
9. jan 2019

@ivka2504 dobrí deň chcem sa spýtať ako ste dopadli s tým pohlavným stykom na poradni.

ivka2504
autor
10. jan 2019

@asia83 dobrí deň chcem sa spýtať ako ste dopadli s tým pohlavným stykom na poradni.

asia83
10. jan 2019

@ivka2504 Dobrý deň. Chcela som napísať, no nakopilo sa mi nejako povinností, až som na to zabudla. Dobre, že ste sa ozvali. No, moja doktorka mi povedala, že mám ranku na krčku maternice a tá nezmizne. Pohlavný styk mať môžem, no mám počítať s tým, že môžem po ňom trošku krvácať alebo špiniť. Tak ma aj upokojila, lebo viem, ak bude krvácanie, prečo bude.

ivka2504
autor
10. jan 2019

@asia83 no my sme mali včera to prvé sono co býva a sme v poriadku aj keď raz zacas spinim. Tak som rada aj mňa ste upokojili s tým že vám to dovolila.. Držte sa.