icon

Krvácanie z nosa v 10. týždni

bvabik
26. nov 2014

Ahojte som v 10tt a dnes ráno sa mi spustila krv z nosa, je to normálne,stalo sa to už dakomu??

womankc
26. nov 2014

nie nestalo, ale môže byť pri tých hormonálnych zmenách , že si oslabená, možno málo železa, céčka , horčíka a tak. Na tieto veci je účinný askorutin, posiluje steny ciev, aby nepraskali, ale prekonzultuj to s gynekológom, môjmu malému */ 14 rokov má teraz / sa také stáva a dával mu vždy decký lekár na to askorutin . Magnéziom nič nepokazíš .....
a toto som našla teraz , tak poštuduj
http://zena.atlas.sk/nosy-tehuliek-krvacaju-cas...

luka2510
26. nov 2014

ano je to bezne, nelakaj sa mne v tehotenstve pravidelne pustalo krvacanie...papas nejake vitaminy..materna a podobne? teraz v prvych troch mesiacoch to velmi potrebujes

majulino
26. nov 2014

Aj mne tiekla pri synovi denne az do 5 mesiaca ani ascoruttin nezabral.

alicka850
26. nov 2014

Aky mas tlak krvi?

trish31
26. nov 2014

@bvabik pri tehotenstve je to caste,mne tiez velmi casto krvacalo z nosa a upravilo sa to cca az v 5.mesiaci ak nie neskor..ak to nie je nadmerne nieco tak by som to ani neriesila

eriiika
26. nov 2014

Mala som to iste, mne na to gynekolog odporucil uzivat vitamin C a pomohlo to

bvabik
autor
27. nov 2014

@luka2510 papám iba kys.listovú...a moja Dr.ka mi dala duphaston, pretože som na začiatku trochu špinila...

bvabik
autor
27. nov 2014

@alicka850 Dobrý, ked som bola v poradni mala som 122/82...

luka2510
27. nov 2014

@bvabik ja by som si urcite dala maternu, podporuje vsetko co ti pocas tehotenstva bude babatko brat...ale neboj prejde to..alebo ked sa obavas utekaj k lekarke a potom nam povedz co ti povedala...

bvabik
autor
27. nov 2014

@luka2510 ak sa to nebude opakovať, tak počkám, lebo 3.12. mám ísť do poradne ale ak áno, ta skočím skôr a potom napíšem, čo mi povedala...

alicka850
27. nov 2014

@bvabik tak z tlaku by to nemalo byt