Krvácanie z pôrodnych ciest v 12. týždni

zuzzka118
5. mar 2017

Ahojte.

Prosim Vas,som strasne zufala, vcera 4.3.2017 som zacala po fyzickej namahe krvacat, podla doktorky stredne.
Islo o slabocervenu krv.
Som v nemocnici,kde ma vysetrovali a na zaklade sona doktorka povedala,ze to bolo z porodnych ciest. Ze babo je ok,srdce bije.

Dali mi injekcie proti krvacaniu +ascorutin a este nieco-nevidela som nazov. Dnes sa na mna skoro ani nepozreli,mam trochu bolesti v oblasti,kde ma byt ulozene babo a mam stres,ci JE AJ NADALEJ V PORIADKU.
Co znamena krvacanie z porodnych ciest? Mali ste to niektora,bolo dietatko v poriadku?

Dakujem za kazdu odpoved.

Zuzana

pribinak
5. mar 2017

Co znamená krvácanie z pôrodných ciest?
Dobry Boze, ved si v nemocnici, komunikuj s doktormi a nie s odborníčkami na vsetko na koňovi...

Ved sa pýtaj, aka je príčina, co idu robit, ake su prognózy, ci je babo OK, ....

Drzim Ti/Vam palce

mily7
5. mar 2017

@zuzzka118 mala som krvacanie. Jefnoznacne ak vies co ho sposobuje,treba sa tomu vyhybat. Ak je to kvoli namahe treba urcite oddychovat,ak je to sexom tak sa zakaze sex. Niekto lezi cely cas,niekto len nesmie sa moc namaahat. Mala som krvacania, spinenia. Prvy potrat,dalsie dve tehu len zakaz styku a tehu potom bolo ok. Pytaj sa na svoj stav,na dietatko,na vsetko lekarov. Mas pravo na informacie. A davaj pozor na seba.

uzanka16
5. mar 2017

Krvacanie z porodnych ciest moze byt bud z krcka,z posvy alebo este pevne porodne cesty to je panva,takze treba sa pytat lekarov co konkretne krvaca,cim sa to mohlo spustit aby si vedela co dalej.tahaj z lekarov vsetko comu nerozumies,ja som v januari 3 tyzdne lezala v nemocke pre krvacanie ale z hematomu a nic riadbe mi nechceli povedat,no ja im nedala pokoj a kazdy den z nich tahala info nech mi vysvetlia viac a neboj babo bude ok ked si v nemocke daju pozor,nemozu kazdy den kontrolovat.drz sa

zuzzka118
autor
6. mar 2017

Dakujem Vam,mily7 a uzanka16.

Babo je ok-podla prveho sona zo soboty.

Zajtra idem z nemocnice domov,nechcu mi urobit sono opat,ci babo je ok. Tak neviem. Pytam sa stale dookola,som tu 2 cely fen,dali mi len lieky proti krvacaniu,pytaju sa doktori medzi dverami ako sa citim a to je vsetko...

Asi skocim k mojmu gyndovi,stejne mi asi daju nejaky predpis,predpokladam. Je to tu cele divne...

nini1010
6. mar 2017

@zuzzka118 No vies to je bohuzial tak,ze v 12 tt sa nikto v nemocnivi nepretrhne aby ti nejako specialne nadstandardne pomohol.Mozu ti dat lieky,kludovy rezim,maximalne tak skontroluju babo ale zvysok uz je proste na prirode.neurobis nic a ani oni viac nezmozu.Kedysi som lezala s kockou kt.bola v rizikovom 16.tt a bolo to proste tak.drzim palce aby malo babanko vela vela sily 🙂 moja kamoska mala naozaj intenzimne krvacanie,uz bola s malym rozlucena.musela si ho sice 8 mesiacov odlezat doslova a do pismena ale maly je zivy a zdravy tak sa neboj ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre