icon

Krvavý hlien v tehotenstve: Skúsenosti ostatných matiek?

ivka224
11. jan 2025

Ahojte dievčatá. Som v 9tt, vo štvrtok som bola na kontrole u Dr a všetko bolo v poriadku. Pred chvíľou som bola na wc a na papieri som mala jasnokrvavý hlien. Už som to odvtedy kontrolovala 2x, hlien už nemám, len take jemne ružové na papieri. Máte s tým, prosím, niektorá skúsenosť? Ďakujem…

pribinak
11. jan 2025

Išla by som na pohotovosť

paulina291
11. jan 2025

Áno, mala som to viac krát okolo tohto tt. Vždy som išla na pohotovosť/ zavolala mojej doktorke. Nemusí to byť hneď zlé. Nepotratila som, dieťatko sa mi narodilo zdravé. Takéto drobné špinenie na začiatku tehotenstva je bežné ale radšej by som išla aj 10x na pohotovosť zbytočne ako neísť a niečo zanedbať. Radšej sa ale šetri.

rebi789
11. jan 2025

@ivka224 Pohotovosť. Nemusí to znamenať nič ale aj môže, radšej sa daj skontrolovať.

nikaeli
11. jan 2025

Mám skúsenosť 2x. Prvá nedopadla dobre a druhá už je v prvom ročníku. V oboch prípadoch som šla hneď na pohotovosť a radím to aj tebe. Držím ti prsty 🤍

andovka007
11. jan 2025

@ivka224 radšej ísť zbytočne ako lutovat...mala som taký hlien v troch tehotenstvach...raz to nebolo nič..
Raz z toho bolo MA a raz vo vyššom tyzdni placenta bola nízko 😏

ivka224
autor
11. jan 2025

Ahojte, tak sme zbehli. Všetko je v poriadku, našla Dr nejaký polyp ale zevraj nič vážne. Bábätko je úplne zdravé. Ďakujem za dodanie odvahy. Pekný večer 😍