Kvapky Vibrocil v tehotenstve
Zeny poradte.Som v 23 tt a uz viac ako 10 dni ma drzi chripka.Lenze posledne 2-3 dni mam strasne upchany nos.Uz ma zaboli hlava aj pri slabom vyfukovani.nemozem koli tomu spat,ani jest,mam pocit ze sa jedlom udusim.Skusila som kvapky s morskou solou ale vobec nezaberaju,inhalovala som harmancek,aj slanu vodu...nic.tak som asi 1 den kvapkala nosne kvapky Vibrocil.Mam teraz strach,ci som tim neublizila dietatku.
@tinka3636 ja som davala 3 krat denne a ano hlavne pred spanim kvapky mi vydrzali tyzden a jedny stali 5 € som riadne peniaze za to nechala.,, odvtedy som ich nekupila a sa stalo ze maly bol chory a jemu som davala kvapky aj sebe ked som ochorela, kvapky pre deti este aj na tych som bola zavisla zase daku dobu aj teraz tehotna a sekla som s tym ked som ostala pn lebo 2 dni dychat musim ustami strasne mi to vadi a potom to prejde a je pokoj 🙂
Mne ponúkli pinosol z tých prírodnejšich 🙂 ja dojčim, ale môžu to aj tehotné, pomohol 🙂
Ja si ho striekan vo velkom. Mam teh. nadchu bez spreja nedokazem fungovať idem sa zadusit aj tehot. predtým som to mala zmyzlo to až po porode dieťaťu sa nič nestane
V ZIADNOM PRIPADE NEBERTE VIBROCIL
@amalka1991 no brala som a babatko ma dnes 16 m a je uplne zdrave 😘

Ja som 4 roky bola zavisla na muconasale a tak isto som bola tehotna ku koncu tehotenstva som s tym konecne sekla maly je zdravy