icon

Kvapky Vibrocil v tehotenstve

damaroka
23. feb 2016

Zeny poradte.Som v 23 tt a uz viac ako 10 dni ma drzi chripka.Lenze posledne 2-3 dni mam strasne upchany nos.Uz ma zaboli hlava aj pri slabom vyfukovani.nemozem koli tomu spat,ani jest,mam pocit ze sa jedlom udusim.Skusila som kvapky s morskou solou ale vobec nezaberaju,inhalovala som harmancek,aj slanu vodu...nic.tak som asi 1 den kvapkala nosne kvapky Vibrocil.Mam teraz strach,ci som tim neublizila dietatku.

priora
23. feb 2016

Ja som 4 roky bola zavisla na muconasale a tak isto som bola tehotna ku koncu tehotenstva som s tym konecne sekla maly je zdravy

tinka3636
23. feb 2016

@priora ja som na muconasale zavisla uz ani neviem kolko....cele tehu som si ho aspon pred spanim musela dat moja gynekologicka mi to schavlila....a po porode som mala pokoj 4 mesiace a teraz som ochorela a znovu musim....

belllinka
23. feb 2016

@damaroka Ja ked som mala v tehotenstve zapchaty nos, tak dr. povedal, ze ked uz nejaky sprej do nosa, tak z tych vsetkych odporuca Muconasal...

priora
23. feb 2016

@tinka3636 ja som davala 3 krat denne a ano hlavne pred spanim kvapky mi vydrzali tyzden a jedny stali 5 € som riadne peniaze za to nechala.,, odvtedy som ich nekupila a sa stalo ze maly bol chory a jemu som davala kvapky aj sebe ked som ochorela, kvapky pre deti este aj na tych som bola zavisla zase daku dobu aj teraz tehotna a sekla som s tym ked som ostala pn lebo 2 dni dychat musim ustami strasne mi to vadi a potom to prejde a je pokoj 🙂

veronikapodolska
23. feb 2016

Mne ponúkli pinosol z tých prírodnejšich 🙂 ja dojčim, ale môžu to aj tehotné, pomohol 🙂

danyelituska2
23. feb 2016

Ja si ho striekan vo velkom. Mam teh. nadchu bez spreja nedokazem fungovať idem sa zadusit aj tehot. predtým som to mala zmyzlo to až po porode dieťaťu sa nič nestane

amalka1991
23. nov 2017

V ZIADNOM PRIPADE NEBERTE VIBROCIL

damaroka
autor
23. nov 2017

@amalka1991 no brala som a babatko ma dnes 16 m a je uplne zdrave 😘