icon

Levocetrizin Teva a tehotenstvo

ericka88
22. máj 2012

Ahojte baby..Som alergicka od mala,momentalne beriem lieky Levocetrizin a semtam Ventolin..Planujeme s priatelom babo ale bojim sa na vpyv liekov na miminko..Mate najeke skusenosti???Pri synovy som brala Xyzal a uz som bola skoro v 3.mesiaci ked som navstivila alergologicku a povedala ze som prvy trimester nemala brat lieky..Citala som na nete ze Levocetrizin je len antihistamikum a moze sa to brat..ale uz nie som si ista v nicom..Samozrejme zajdem za doktorkou cim skor len som zvedava na vase nazory a skusenosti s tymto liekom..Dakujem

ellie13
22. máj 2012

Ahoj @ericka88; urcite si zajdi za lekarkou hned ako zistis,ze si tehotna. Ja som tiez brala Levocetrizin+ Berodual sprej na vdychovanie koli astme a odporucali mi vsetko vysadit, ale vzhladom k tomu,ze sa mi alergia bez liekov velmi zhorsila nasadili mi v 19.tyzdni nove lieky Flexotide a aj iny sprej na vdychovanie len ten nazov si uz nepamätam

ericka88
autor
22. máj 2012

@ellie13 a po tehotenstve si sa vratila k predoslim liekom??

ellie13
22. máj 2012

@ericka88 este pocas tehotenstva som bola na pozorovani a davky mi znizovali, po porode som 2 mesiace nic nebrala a potom mi zas nasadili Levocetrizin,no musela som prestat kojit 😒

ericka88
autor
22. máj 2012

@ellie13 no dufam ja nebudem potrebovat prestat kojit(aspon dufam ze budem moct,pri prvom som nemala ziadne problemy s tym kojenim,len bohuzial zdedil alergiu 😒

ellie13
22. máj 2012

@ericka88 uvidis..ja som si aj poplakala,mlieka som mala pre cele kojenecke oddelenie,len co ked bolo na nic ☹
pri druhom asi kojit ani nebudem,ale uz som sa s tym zmierila...
a alergiu bohuzial tiez zdedila ☹

ericka88
autor
26. máj 2012

@ellie13 nakoniec som bola u doktorky,povedala ze ked vydrzim nech radsej 3mesiace nic neberem a potom mozem znova a ked nevydrzim tak mozem Xyzal znova(co je zaujimave lebo pred 4rokmi som nemohla ked som cakala prveho)...po novom hovori ze vraj Xyzal je ciste, neskodlive a Levocetrizin ma skodlive ucinky na prve mesiace tehotenstva...teraz uz fakt neviem co mam robit