Lieky od bolesti v 36. týždni
Ahojte...potrebujem poradit, lebo som zufala uz ☹ ☹
Som 36tt a uz treti den mam strasne bolesti chrbtice a z toho hlavy...nespala som uz 48h od bolesti ....
Viete mi niektora poradiť, či môžem v tomto tyzdni tehotnosti nieco od bolesti ??????
Dakujem ☹
Paralen, ja som si davala aj panadol extra a nic sa mi nestalo ani malemu...
tu je nieco o paralene -paracetamole v tehotenstve.. https://eduworld.sk/cd/stanislava-miklovicova/2...
Ja mam alergiu na paracetamol takze som nemohla v tehotenstve absolutne nic. Chvala bohu. Ak ma bolela hlava natrela som si spanky, celo mentolovym kremom a hlavu poriadne zatiahla satkou. Fakt to pomohlo.
@radusssa ja ked som mala take neznesitelne bolesti chrbtice, co sa mi uz aj tazko dychalo a krutilo sa mi v hlave na mdloby, zasla som za fyziterapeutom a ten mi napravil chrbticu. a po dvoch dnoch bolest pominula. vraj sa to stava, ked babo tlaci, brucho je velke a stavec moze pod tym tlakom vyskocit, ci posunut sa. vymenny listok som dostala od svojho obvodneho.
neviem, ci paralen na tento typ bolesti pomoze. to by trebalo uzit nieco ako dorsiflex alebo flector. ale tieto lieky sa vyslovene v tehotenstve nesmu.
ja by som na tvojom mieste zasla na potohovost na ortopediu ak je to az take zle.
a ak nie, tak zajtra k obvodnemu nech ma niekam posle.

Pokial viem.iba paralen. Mne iba ten dr dovolil pocas tehu.