icon

Lieky v 12. týždni a zvracanie

18. sep 2020

Zienky, ako dlho asi trva, kym sa liek rozpusti a ucinkuje? Beriem anopyrin som v 12 tyzdni, a kazdy den zvraciam. Dnes som 2,5 hodiny po zobrati anopyrinu vela zvracala. Liek uz snad zaucinkoval 😕.

erika2789
18. sep 2020

Ahoj tiež som v rovnakom týždni tehotenstva a beriem anopyrin, po takom čase by sa mal vstrebať, ja som mala pár krát tiež ten istý problém že som zvracala a mala pocit že som ho vyvracala a nestihol sa vstrebať. Určite ale neber ďalšiu tabletku 🙂

levika26
12. jan 2021

Mam úplne ten istý problém.. Pytala som sa lekára vravel ze do hodinu je liek už úplne vstrebany.. Len sa vás chcem spýtať kedy ho beriete.. Ja večer o siedmej.. To mi poradí lekár a ďalší lekár mi zas povedal ze nech ho beriem skôr ráno ak mi dráždi žalúdok..

erika2789
12. jan 2021

@levika26 ja ho tiež beriem večer lebo mi doktor povedal že tak má lepší účinok, a ja si myslím že tak večer by ti nemal dráždiť žalúdok skôr ráno aspoň ja som to tak mala...

levika26
17. jan 2021

Môžem sa spýtať prečo ste brali vy anopiryn a od ktorého TT? A ci aj pomohol? Ja som mala pred tym 2x potrat v 2.trimestri a dali mi ho teraz ako prevenciu.. Tiez si picham aj fraxiparin

erika2789
17. jan 2021

@levika26 tiez kvôli prevencii keďže mam za sebou dva potraty....a hneď od začiatku tehu beriem a vraj až dokonca ho budem brat a dve týždne pred pôrodom ho musím vysadiť...

levika26
18. jan 2021

@erika2789 mne ho nasadili ešte pred otehotnenia.. Vraj pred koncepčné.. A beriem 150mg..a mala si predtým preeklampsiu?

erika2789
18. jan 2021

@levika26 tiež beriem rovnaku dávku, nie ja som mala samovoľne potraty...ty si potratila kvôli preeklamsii ? 😕

levika26
18. jan 2021

@erika2789 no 1x to bolo v 16tt na poradni nebilo srdiečko a 2x v 22tt a tam bola porucha pri vývoji placenty.. Aj vraj včasná preeklampsia.. V stredu idem na strining.. Tam sa ukáže ako sa to vyvíja teraz keď užívam anopiryn.

erika2789
19. jan 2021

@levika26 och to mi je ľúto 😕 držím ti palce aby ti všetko dopadlo čo najlepšie a anopyrin pomohol 😊