icon

Má hádka počas tehotenstva vplyv na dieťa?

25. feb 2025

Ahojte,

chcem sa spýtať,myslíte,že ma veľký vplyv na bábo hádka?No a počas hádky samozrejme plač?
Som 24tt tehotenstva.
Snažím sa tomu vyhnúť no žiaľ,nie vždy to je možné.

ďakujem Vám za odpovede

colsami
25. feb 2025

Pozri, ak je to taky plac ze si clovek co sa rozplace stale a za hocico, nemyslim si ze to dietatu uskodi. Ak je to extremne vyhrotena hadka na pokraji sil konciaca s placom, samozrejme ze to nikomu neprospieva. Keby sa s niekym hadam takymto stylom tak je riadne naprd priviest dieta do takeho prostredia. Ak "zivot" doma nezvladate teraz, tak po narodeni dietata ked bude ono plakat, nonstop vstavat, clovek bude uboleny, velmi nevyspaty a o to nervoznejsi... Bude to ovela horsie. Tak Ti radim dat si doma toto prostredie na poriadok este pred porodom.

sleepy_joe
25. feb 2025

už teraz ľutujem tvojho manžela/partnera! :D

marsmykkok
25. feb 2025

A kto akože dokáže byť cca 270 dní pokojný, veselý, že ho nič nevytočí ani sa mu nič zlé nestane? Však to je nereálne. Hlavná je celková psychická pohoda, teda väčšinu času byť kľudná, spokojná, že niečo človeka napríklad raz za mesiac vytočí je normálne.

autor
25. feb 2025

@sleepy_joe preco?

autor
25. feb 2025

@marsmykkok je to neralne ale clovek by chcel byt pocas tehotnestvas v co najvacsej pohode.len to bohuzial velakrt nejde

autor
25. feb 2025

@colsami ano,o to sa snazim...len to nie je take jednoduche

dadka1997
25. feb 2025

@sleepy_joe tiež by som rada vedela dôvod

dadka1997
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
25. feb 2025

A čo sa stalo? Sú to hormony alebo máte s muzom vážne problémy? Ja som revala od nervov, spustila sa mi mizofonia, hruza des, chudák muz. Prišla som na to, porozprávali sme sa, on sa prispôsobil v par veciach mne, ja jemu a bolo všetko fajn. Ziadne hádky, rozprávka, dieta smejko.
Druhe tehotenstvo, hormony tak v 8 mesiaci katastrofa, myskela som, ze vybuchnem! Jasne ze ho to hnevalo ale vedel pochopit, ze je to len debilne hormonálne obdobie. Inak tak absolutne nereaguje. Ja som si to aj uvedomovala ze to nie je normálne ale fakt jeden podvečer to bol extrem. Povedala som, ze sa idem prejsť sama, lebo ma roztrhne a nechcem hucat po nom koli debilnym hormónov bezdovodne.
Po porode to preslo chvalabohu Bohu, lebo vtedy som fakt nevedela vydržať sama so sebou, s čím inak nemám žiadny problém.
Pokual ny to ake boli u teba naozaj veľmi vážne problémy a muz zloduch, tak to vie uškodiť dosť hlavne tebe.
Kamoska to tak mala ale maly bol napriek tomu smejko, šikovný, múdry a ukecanyyyy 😂
Tak sa tolko neboj.
Žiaľ nie vzdy je tehotenstvo prechádzka ružovým sadom - teda okolností v tom čase. My sme to pri prvom mali super teda až na ten jeden problém, ktorý sa dal jednoducho vyriešiť 🙂. Okolností aj životná situácia super pokojne.
Neboj sa, bábätku to až tak neublíži.

svetlonos
25. feb 2025

@sleepy_joe
ako môžeš takú capinu napísať, ak nevieš o co ide?
Ha poznam zenu, ktorej muz sa počas tehotenstva prestal uplne ovládať. Nechci ani vedieť ako to dopadlo. Keby si to zažil, ver, namal by si takýto komentár.

zuzanka.zuzu
25. feb 2025

pravdepodobne po hádke s mužom dieťaťu prestane rásť pravá ručička. pozor aby si sa nepohádala aj s rodičmi, to by prestala rásť ľavá ručička.... dpč3🙈

matkahelka
25. feb 2025

Nie nema. Ja mam 2 deti, prve tehu neplanovane, cele obdobie stresove, vypate situacie, aj som si dost poplakala- dieta rozvazne, pokojne, spokojne. Druhe tehotenstvo naplanovane, vyprosene, vymodlene, cele obdobie pokojne, bez stresu, obrazne povedane nohy vylozene celych 9 mes. a dieta nervozne, narocne, divoke. A uplne rovnakych paradoxov mam vo svojom okoli viacero.

majka35
25. feb 2025

@sleepy_joe už teraz ľutujem tvoju ženu, keď nechápeš, že tehotenstvo je pre ženu dosť náročné, aj keď krásne obdobie, žena prechádza takými hormonálnymi zmenami, že to s ňou môže kedykoľvek zamávať. Milujúci muž by to mal chápať, pretože žena nosí aj jeho dieťa. Ak máš taký názor, nechápem, čo robíš na tomto fóre. Btw, otázka znela úplne inak, ale tomu ty nemôžeš rozumieť, frajer.

tianna
25. feb 2025

Absolútne nie, neboj sa 😆 ale úplne ťa chápem, tiež som zo všetkého stresovala 😉

betulinka1
25. feb 2025

Nie nemoze. Vela zien v tehu ma take hormony rozhádzané. A ak sa rozplaces, vlastne to napätie uvoľnis.

bielasovicka
25. feb 2025

Ale ona sa nerozplace len tak ale sú aj hádky. Autorka bolo by dobre keby si to upresnila.