Má zmysel ísť na pohotovosť?
Ahojte dievcata, som 10+3 a mam nejake slabsie priznaky. Prsia menej bolia, je mi menej zle. Pocit smadu a nocne mocenie mam stale. Navyse vcera ma dost bolelo podbrusko. Som si googlila a narazila na rozne temy, teraz mam stres. Myslite ze sa mam ist dat skontrolovat na pohotovost?
S čím chceš ísť na tú pohotovosť, keď ti nič nieje?
Aby sa ti to klamstvo s krvácaním raz nevypomstilo.
Autorka tiez mi prve tehu dopadlo zle a mam teraz pri druhom stale strach ale to ze ti ustupili mierme priznaky nie je dovod hned na paniku...treba sa ukludnit a povedat si ze su veci ktore aj tak nevieme ovplyvnit .ak sa nieco ma stat tak sa stane.. pusti si nejaky film, uzivaj si mas lepsi den, dopraj si dobre jedlo a ver ze bude vsetko ok ;) ist na pohotovost je nezmysel...ak sa velmi bojis v pondelok si zbehni ku svojej dr a vysvetli jej co a ako...urcite ta neposle prec ked predtym si mala taku zlu skusenost..vie ze treba byt empaticka a urcote ta pozrie 🙂
Dievcata, tak priznaky sa vratili. Citala som este vcera clanky a to hcg vraj stupa kazde 2-3 dni tak to by aj zodpovedalo ze mi je kazdy 2.-3.den horsie.
Planujen ist aj k doktorke nech ma pozrie pre istotu.
Tak to je super, ze si dala na nase rady a nesla na pohovotost. A dalsia rada, necitaj clanky. Porodila som dve deti a o hodnotach hcg nemam ani paru. Nezatazuj sa tym, zbytocne potom stresujes a TO negativne vplyva na dieta. Si este len v 3.mesiaci a takto stresujes. Pamataj, ze porodom nic nekonci, iba zacina a s tvojim stres pristupom budes mat sakra co robit, aby si sa nezblaznila rppi babatku a vychove, to este len bude jiiizda 😁. Takze kluuuud, vykvac sa na hojdacku von, daj si caj, prechadzku a pohodicka 🙂

Ak si riziková pacientka teda,že už nás za sebou zlu skúsenosť...tak si zavolaj na pohotovosť a oni už ti povedia,či radšej prísť,alebo to môže byť...spomeň im aj to prvé tehotenstvo...
Príznaky síce ustupujú a vracajú...
Ak sa bojíš zavolaj si...
Ja som mala silné priznaky stale a v 11tt sa srdiecko zastavilo..vôbec sa mi ani na minútu nezmiernili takže to bol obrovsky sok...
Teraz mam 3 tyzdnove bábätko a pri ňom...mi v 9tt úplne zmizli priznaky,tiež som sa zľakla no aj som našla na nete,,e v tom tt už hladina hormónov sa začína stabilizovať a teda môže nastať ústup až vymiznutie ... a o par dni sa vrátili ešte horšie 😅 .
Je to ťažko...ten prvý trimester je veľmi krehký.
Drz sa