Macomiror 500 v tehotenstve
Ahojte baby pouzivali ste niektore v tehotenstve vkladacie tabl do posvy v tehotenstve koli kvasinkam?mam to od svojho gyn len sa to bojim si dat viete same akonsi davame pozor..viem ze vie co predpisuje len ma to zaujima..plus mam k tomu mast toho isteho nazvu..dakujem🙂
aj ja som brala a dokonca nie raz, takze sa nemas coho bat podla mna.
Urcite si to daj. A nezabudni tu vlozku lebo naozaj to tecie potom
@xtina1711 kludne si ich daj, ja som síce len tú masť s tým aplikátorom, ale mne pomohla a mala som ju fakt pri všetkých tehotenstvách, tiež som sa pri prvej bála čokolvek takéto používať, kedže mi najskôr doktorka dala klion a ten ma štípal a tak mi doničil sliznicu, že som normálne mala krvavý výtok z neho. pri tejto masti som nemala žiadne problemy a pekne som sa z toho dostala za pár dní
@marca12 ale oni niekedy predpisu hocico a lekarnicka zasne. Zazila som s liekmi na tlak. Jasne, hovorila som, ze nemame spolahlivu antikoncepciu, aj tak mi predpisal lieky, ktore sposobuju potraty, malformacie plodu, neodporuca sa vobec zenam vo fertilnom veku. Tak je len dobre, ze sa clovek moze opytat inych na skusenosti.
@xtina1711 aj ja som mala 2x. Treba dôverovať lekárovi určite by ti nepredpísal niečo čo nemôže. Mne po ňom vždy dr dala aj probiotiká gynoflor aby sa mi napravilo ph po liečbe.
Ja som ho brala skoro cele tehotenstvo
V prvom tehotenstve som ich brala aj ja....v pohode..len ozaj vložku potom treba 😉
@xtina1711 ja som to tiež brala viac krát počas tehotenstva 😊 a aj iné tabletky na vkladanie takze v pohode 😊 veď doktor by hádam nepredpisal niečo čo môže uškodiť
Môžeš, aj ja som ich mala, hlavne si daj vložku.

@xtina1711 neliecena infekcia môže spôsobiť potrat. Nad čím rozmýšľaš??? Ja som mala, zabrala. Len si dať normálne na noc vložku, v noci sa tableta roztopí a budeš mať silný žltý výtok