Magnézium v tehotenstve -1x denne alebo vôbec

zuzula507
9. jan 2022

Ahojte je tu niekto kto berie magnerot len 1x denne alebo vobec ? Mne gynekolog povedal ze mam brat aspon 2 denne ale pritom problemy nemam , niesom ani rizikova.Co tak citam vacsina zien berie az 3x denne po 2 tablety. Nieje to vela ak nemam problemy.Ja som v 1 tehu brala casto tiez 3x denne ale kazdu noc som mala silne krce v lytkach.Teraz som v 29tt a az posledne dni som sa zacala v noci budit na strpnutie v 1 nohe ak spim dlho na jednej strane . Cez den problemy nemavam.Tak zvazujem ci ostat pri 1 tablete na noc alebo brat preventivne aspon 2x denne po 1 ?tablete.

helcanw
9. jan 2022

@zuzula507 nebrala som vôbec, lekár mi povedal, že pokial nemám tvrdnutie bruska a kŕče tak ho nemám brat a ak tak si mám dať len šumivé.

riamia91
9. jan 2022

@zuzula507 Ahoj... ja beriem iba 1 rano. Som v 29tt, este tak mesiac planujem brat a potom vysadit celkom. Beriem to viac menej kvoli obcasnym krcom pri roztahovani maternice, doktorka odporucala, ze Mg pomaha uvolnovat. Beriem Magne B6.

hederamonstera
9. jan 2022

@zuzula507 ja neberiem vobec. Tiez mi lekarka nanutila, ze mam brat, aby sa mi nezvysil tlak (strasenie). Neberiem a tlak je uz mesiace rovnaky. Nemam ale ani krce, ani tvrdnutie brucha. Davam si zalezat na velkom pitnom rezime a nevynechavam sol.

petamich
9. jan 2022

nebrala som vobec, ak nie je objektivna pricina preco brat magnezium, ktore je primarne proti krcom a na uvolnenie svalstva tak to nema zmysel

vilma7
9. jan 2022

Nebrala som vôbec, jedla som banán denne a nočné kŕče v nohách zmizli.

mamina0078
9. jan 2022

Beriem odkedy som sa dozvedela, ze som tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre