Ahojte. Som 10tt minuly týždeň som šla k zastupujúcej dr. lebo som mala akési silné kŕče v podbrušku a chcela som si byť istá, že je všetko ok. Tá mi dala magnosolv, že nech skúsim brať 2x denne..poviem vám pravdu, že dokážem ho vziať len 1x a aj to mi je príšerne zle z neho od žalúdka 🤮 mali ste to? Užívali ste ho aj tak? Ja totižto nedokážem, mám v pláne si ho teraz nedať, prípadne aspoň každy druhý deň ale je mi z neho fakt hnusne…
@matullienka fakt? Ja ho pijem na raz-2x a v priebehu minúty možno…pijem ho inak podľa návodu, ešte si dávam pozor na ten odstup medzi jedlami ako hovoria…
Áno mne veľmi pomohol piť ho pomaly a dlhšiu dobu, mne po ňom veľmi klesal tlak takto mi to vyhovuje viac
@matullienka aj to je ďalšia vec, mám nizky tlak celý život a keď ho vypijem tak sa mi točí celý svet ale to som si popravde s ním ani nespajaala a musím ho vôbec piť? Mne moja dr. absolutne nič nikdy nespomínala, až teraz táto zastupujúca mi hneď predpísala 2 krabice
Z akého dôvodu ti ho predpísala? Lebo ja som celé tehotenstvo brala vysoké dávky magnézia, tak ak bol dôvod tak určite treba
Magnoslov je veľmi silný, preto je aj na predpis.
Ak ti je ťažký na žalúdok, tak si kúp napr Magnerot alebo Magne B6.
@matullienka ja fakt netušim, asi kvoli tym kŕčom, ešte som sa jej pýtala, či ho potrebujem a ona že “tak vždy je dobré doplniť magnézium”… prišla som tam v čase “očakávanej menštruácie”, kt. samozrejme neprišla lebo som 10tt…kŕče boli silnejšie ako bežne, tak som sa chcela uistiť, že je bábätko v poriadku…ona nakoniec zhodnotila, že kŕče aj tak budú asi z toho, že som v čase MS a telo je tak nastavené zrejme, keďže som na začiatku v takom čase aj špinila…no a do toho mi prepdísala magnosolv, že nech skúsim…kŕče prešli potom hneď ale žaludok mam z magnosolvu naruby
@pribinak ďakujem
Dávaj si na noc a 2 sa mi zdá veľa.Ja mám nízky tlak a som po ňom ako baránok, keď si ho dám ráno som strašne malatna pijem ho na noc
@luccija ja to určite prediskutujem so svojou gyn. ale termín mám budúci týždeň, tak do vtedy si ho asi fakt ani nedám už…to čo zažívam dnes zas je horor a ešte ma k tomu vždy po ňom rozbolí hlava…
Normal, telo si zvykne
Ak ti problémy ustáli skúsila by som niečo slabšie voľnopredajné. Ale určite skonzultovať s lekárom, či už svojím alebo zastupujúcim.
Mne je z neho zle aj bez tehotenstva. Najlepsie mi prislo chelatovane magnezium od Gymbeam, magnesium bisglycinat. Teraz som si dala ine a skoro som.sa pototo od neho. Alebo to skus este tesne po jedle vypit, ale nie po mliecnom.
Magnosolv by sa mal piť po hltoch pomaličky nalačno, ak aj nie nalačno, tak aj tak pomaličky. Dva krát je veľa, stačí raz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ako ho piješ? Určite odporúčam nevypit na raz ale kľudne po menších dúškoch si to vypiť kľudne aj v priebehu hodiny dvoch