icon

Mala by som ísť do nemocnice kvôli hnačke?

ruzenakovacova
23. jan 2024

Dobry den rada by som sa poradila.
Som 36+2tt a velmi hnačkujem mam aj bolesti podbrušku niekedy as take velke ze ocokavam pôrod .....mala by som podla vas ist do nemocnice alebo je to v poriadku??!

kacenka9583
23. jan 2024

mne obe porody zacali hnackou tak ja by som šla ked citiš aj bolesti, voda mi neodtiekla ani raz

ruzenakovacova
autor
23. jan 2024

@kacenka9583 aha takze ked hnačkujem a zaroven zvraciam moze sa mi prejaviť Pôrod?
Alebo mozem sa otvarat

anjelicek26
23. jan 2024

Rovnako si mohla schytat crevnu virozu... pockaj este a sleduj si to... hnacka ano - ale vracat - k porodu nie zrovna patri...

maryetta
23. jan 2024

@anjelicek26 ja som teraz pri poslednom rano este zvracala 😂🙈 vecer predtym som sa tiez vycistila. Takze ono ktovie…

kacenka9583
23. jan 2024

@ruzenakovacova ja som nevracal, ale každe telo je iné, sleduj sa ak sa ti bude zdať že maš bolesti ako pri menštruacii tak radšej chod, pri najhoršom ťa pošlu domov, pripadne zavolaj svojmu gyn.

cookie29
23. jan 2024

je obdobie crevnych chripok, moze byt aj to...ja som hnacku pri ziadnom porode nemala, kazda je ina a kazde tehu je ine

00momo
23. jan 2024

Ja som hmackovala 2 týždne pred pôrodom nič len proste hnačky a ráno mi začala pomaly odtekať voda a akurát som mala termín na kontrolu. Tak som povedala lekárke a ona že mám ísť do nemocnice. Rodila som 36+4

dadka1997
23. jan 2024

@ruzenakovacova ja si myslim , ze je to viróza .. hnačky a vracanie my moc s porodom nesúvisia, aj keď teda hnačkami sa môže žena čistiť... ale vzdy 2x zbytočne ako raz neskoro