Malé špinenie na začiatku tehotenstva

sharpey
1. máj 2017

Ahoj mamičky mám obavy....Som asi V treťom týždni tehotenstva minulý týždeň som si našla ružovy výtok trošku no vzala som si to akože V poriadku keďže sa asi uhniezdilo vajíčko ni včera večer som sa zlakla mala som na nohavickach zasa ten istý výtok no trocha hnedý bol je to V poriadku? Prestalo mňa pobolievat bruško prsia mňa poboluevaju ale zlakla som sa :( ...

tranquillo
1. máj 2017

V treťom týždni? To ako si vyratala? Treba ísť na pohotovosť alebo do nemocnice. Nemusí to byť nič, ale môže to byť vážne.

jance333
1. máj 2017

@sharpey máš už tehotenstvo potvrdené lekárom? videl už niečo na utz? pre pokoj duše za ním zajtra zájdi. niekedy špinenie prestane a všetko je ok, niekedy môže prerásť do krvácania. keď je to možné, dnes si daj kľudový režim, žiadna fyzická námaha, čo najviac ležať. držím palce.

naty_s
1. máj 2017

Ako pisu baby, pre pokoj duse zajdi k lekarovi. Takyto vytok som mala v kazdom tehu. Prve skoncilo ako zamlknuty potrat, pri druhom som kvoli takemu spineniu prelezala mesiac v nemocke a teraz pri tretom som uz 2 tyzdne na pn kvoli hematomu v maternici. Nikdy nevies, ci to je len plany poplach alebo vazne komplikacie.

sharpey
autor
1. máj 2017

Vyratala dom to podľa styku proste viem A dr na Sono nevidel zatiaľ nič tak viem že to je tretí týždeň iba....je to ružový výtok nie stále sa ukáže iba včera večer doktor dnes neordinuje A mam poobedku neviem čo mám robiť :(

jance333
1. máj 2017

@sharpey takže 3týždne reálne od styku? to by si bola 5tt asi podľa menzesu, resp. ich tabuľkových výpočtov.
máš fyzicky náročnú prácu? pokiaľ nemáš tehotenstvo potvrdené lekárom, neviem, či by vôbec pomohlo ísť na pohotovosť. ak sa to nezhoršuje, aspoň teraz, kým si doma, oddychuj a zajtra k lekárovi určite choď.

sharpey
autor
1. máj 2017

Áno od MS mi počítali 5 tt....ale neskôr som otehotnela... Brali mi krv ukázalo mi zvýšené hcg ale iba 40 preto viem že to len začiatok je....A zajtra mam ísť na Sono ešte raz či sa už ukázalo niečo...tak dúfam že to sú len také vytoky ako píšu že zahniezfovanie...

deti95060810
1. máj 2017

ja som aj krvácala počas tehu - 3 krát a dcéra chodí do 5 triedy. nie každé krvácanie znamená potrat. a zas švagriná mala potrat a ani nekrvácala....Je to rôzne.

sharpey
autor
1. máj 2017

No je to také ruzpvkaste ale čo mi hovorili tak že sa zavrtava drobec hlbšie asi A tým to je som len na začiatku tehotenstva ešte ani nie mesiac tak som kľudná ale zajtra idem na gyndu sa skontrolovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre