icon

Mali ste hematóm v 13. týždni?

edmi
17. aug 2015

Ahojte,som v 13 tt a hematom do 8 mm,mam ho od zaciatku tehu a stale sa nevstrebal,chcem sa spytat,tie co ste ho mali alebo mate,ci vam doktor nakazal kludovy rezim alebo mozte vsetko robit len s mierou,dakujem

sasa1983
17. aug 2015

Ahoj,aj ja som mala hematom,ale bol v tesnej blizkosti embrya a inych rozmerov,cca 20x10-15mm. Len som lezala,lebo som aj krvacala aj spinila.

nevenka
17. aug 2015

Ahoj, ja som pri prvom tehu mala, nepamatam si velkost, ale doktor mi predpisal Duphaston, nebrala som nejak velke davky, ale len jedno balenie, davala som si viac pozor na seba. Na dalsej kontrole uz som nespinila a uz tam nebol, do konca tehu uplne v poriadku vsetko, rodila som nakoniec v 41.tt...zavisi aj od toho, kde je, aky je velky a kolko krvacas, doktora sa treba spytat. Ale kazdopadne nedvihat nic tazke a neprepinat sily, to je myslim na mieste. Inak to asi nevies ovplyvnit...

adka_pajerska
17. aug 2015

Ahoj aj ja som mala bohuzial :( prve tri mesiace som bola stale v nemocnici lebo som velmi krvacala.Bola som na infuziach a vella liekoch a teraz som v 20tt a po hematome ani chyra chvalabohu🙂 Malicky je uplne v poriadku akurat ze este placentu som mala velmi nizsko a na prednej strane takze to bolo komplikovanejsie.Drzim ti palce nam sa to vstrebalo okolo 17tt. Len kludovy rezim a co najmenej aj chodit.

sojorez
17. aug 2015

Caf,mne zistili placentu praeviu partialis a hematom v 23.tyzdni,mam 3,5x3,9x7,1 centimetra... celkom fasa velkost... keby nejdem na utz,ani o nom neviem,ziadne spinenie ani krvacanie... dr.semotil cosi o kludovom rezime,mam dve kocky a starsia ma cerstvo zlomenu ruku,v stredu ideme operacne riesit... prekladala som kvoli tomu aj kontrolny utz a poradnu....este chvilu si musim vsugerovavat,ze je vsetko oka....

medardka
17. aug 2015

Ahoj, ja som zacala krvacat v 16 tyzdni a zistili mi hematom, ze dost velky ... lezala som v nemocke tyzden, brala som duphaston a askorutin + pichali mi cca 3 dni nieco, neviem co a potom doma v upl om klude, lezat a nic nerobit ... na utz v 20 tyzdni uz hematom nebol vobec a ked mi robili sekciu boli vraj pozostatky z hematomu, ale chvalabohu malej to neublizilo nijak ... drzim palce nech ste oki ..! 🙂

upam
27. aug 2015

ano mala som hematom a krvacala som okolo 10 tyzdna s placom k doktorovi myslela som ze je koniec a preslo to, hematom dokonca po case zmizol ale v sa spravil sa zaciatkom 4 mesiaca znova a krvacanie este 2x kdetu spinenie... dostala som ascorutin, utrogestan a ze uvidime. lezala som kolko sa dalo nedvihala nic tazke, brala magnezium a na noc guajacuran na krce a ustali sme to mam 1.5 rocnu babulku tak len vydrzat setrit sa a posuvat sa pomaly dopredu vsetko bude ok.