Mali ste hematón počas tehotenstva?
Ahojte babenkz mala ste niektorá hematón v tehotenstve ten moj sa nachádza rovno nad miminkom nad gestačným vakom?? Prežilo to Vaše miminko?? Lebo ja krvácam niekedy na hnedo niekedy na červeno.
mala som v 10 t. dosť veľký, špinila som a hrozil mi potrat. doktorka mi nasadila duphaston a askorutin a tiež úplný kĽud na lôžku. mala som vstať len na wc a sprchu. poctivo. týždeň som ležala, brala lieky a myslela pozitívne. pomohlo🙂
to iste ako amelie123 mala som vela hem. spinila som krvacala som..lezala som, nasadili duphaston, ascorutin, kanavit a este dicynone...lezala som do konca 4 mes...mala to chvala BOhu prezila
Ano, v 8tt mi narobil sarapatu, odtrhol sa, velmi som krvacala, nastastie plod sa udrzal. Potom este lekar videl na sono 2 mensie neskor, ale tie uz boli ok. Krvacala som len asi 2 dni, ked sa odtrhol. Treba kludovy rezim. Tiez som brala utrogestan
Potom uz ziadne problemy, mala som kludovy rezim v 1. trimestri
aj ja som mala.pri obidvoch.a preslo to.kludovy rezim,a tiez som brala duphaston.musis mysliet pozitivne,viem ze to nie je take lahke ale mysli na malicku🙂...tiez sme mali nad gestacnym vakom.a samo sa to vstrebalo🙂a teraz mame zdrave dievcata🙂drzim palce aby si dobojovala🙂vela stastia a zdravia ti prajem🙂
mam ale dr mi nic nedal, je maly ani som nespinila ani nespinim. ked tak citam, vsetyk daco brali, je tu taka co nic nebrala a preslo?
Ahoj, ano mala som. Od zaciatku a v 11 tyzdni som riadne krvacala. A to mi vtedy ''praskol''. Brala som duphaston a teraz koncim 19-ty tyzden a (musim poklopat) nic mi nie je 🙂 Teda aspon vsetko sa zda byt v poriadku 😉
ano mala, kludovy rezim, nohe hore, duphaston a vstrebal sa 🙂
ale vraj mi ovplyvnil triple testy... takze som mala zle vysledky, isla som na amnio a vsetko dobre dopadlo, babo je OK 🙂

Ja som mala hematóm,ale ja som vôbec nekrvácala.Dr.mi hneď nasadila duphaston a askorutin a kľudový režim a všetko bolo ok,časom sa vstrebal 😉 Ja som okrem hematómu mala ešte syndróm zanikajúceho dvojčaťa.Ale všetko je ok 🙂