Mali ste opuch prstov v tehotenstve?
áno, takisto som mala všetko opuchnuté ako vyššie spomína viestta. Dokonca asi od 30tt. som mala aj tŕpnutie rúk a to prešlo skoro až po šestonedelí.
@januska20 a nič na to nepomohlo) neviem zovrieť ani dlane
Treba is za gynekologom, opuchy mozu byt len sprievodne znaky niecoho a nemusi to byt nic vazne.
aj rozum mi sem tam opuchal :D zapla som prazdnu pracku, zabudla na poradnu, lyzice od jogurtu pravidelne v kosi, do kavy sol miesto cukru ... a aj cele telo, a nepomohlo mi na to vobec nic len vydrzat kym to skonci :D
Pred pôrodom trochu - úprimne nič nepomôže iba porodiť.
Ale po pôrode to bolo milión krát horšie. Neobula som ani šľapky. Mama mi povedala nech jej nohy ani neukazujem lebo jej je z toho zle - 5 doktorov mi povedalo ze to lieci iba čas, telo potrebuje vyrovnať sa s pôrodom , tehotenstvom, hormónmi a na to ma cele šestonedelie
Áno, skoro od polovice tehotenstva mám ráno stŕpnuté prsty na rukách, ani ohnúť ich hneď nemôžem.... Ale opýtať sa na to môžete lekára
Včera som bola, bol tam zastupujúci lekár a nepovedal mi na to nič
Nepomohlo nič, len porodiť. Preberala som to aj s gynek. , aj s hematologičkou, nikto mi nič neporadil. Vraj len vydržať.
No bolo to dosť nepríjemné, ani v noci som nevedela ako si uložiť ruky, aby netŕpli.
Chytiť do ruky napr.ihlu to bol nadľudský výkon 🙄
Mňa kvôli opuchom nôh, jednej viacej, poslal hematolog až na vyšetrenie, či tam nemám zrazeninu.. Puchli aj lýtka, ale všetko bolo ok, tiež verím, že po pôrode to prejde, síce nie isto hneď, ale bude lepšie. To dáme, nebojte. 🤞
Mala a boli caste kontroly a odbery.

ano, aj nohy, usi, nos