Mali ste pichanie v podbrušku, pošve a konečníku v 20 týždni?

sunny15
28. apr 2012

Ahoj,chcem sa spytat ci niektora z vás mala alebo ma bolesti v podbrušku- take pichave ktore vyzaruju do pošvy a konečnika?
Začalo sa to dnes rano.Podobne nieco som mala pred tyzdnom a po gyn.stranke som bola ok.cim to moze byt?dakujem

jezibosorka
28. apr 2012

ja som to male tiez,,, , maternica rastie tlaci na vsetko okolo, v 8 mesiaci sa mi urobila zlata zila, nic prijemne,,, ako neviem, ci to malo nieco spolocne s timm sklabim dole... ale proste su to tlaky....

jespera
30. apr 2012

ja myslim ze pokial nemas kontrakcie, bolesti ako na menzes, neodteka voda, nekrvacas....tak su normalne tehotenske stavy...za par dni to prejde, uvidis.

elinnka
30. apr 2012

Presne tak, moj doki mi povedal to iste, maternica rastie spolocne s babatkom.. tlaci, tiez mavam podobne pocity.. krce v podbrusku..
Pokial to nie je spojene s krvacanim.. alebo tie krce niesu stale je to v poriadku..
ale ak by si mala pochybnosti radsej zavolaj alebo chod k dokimu nech ta pozrie..
Eli

majka21rk
11. máj 2012

baby prosim vas,,, mam 21 a diagnostikovali mi neplodnost jedneho vajecnika kvoli cystam nasadili mi hormonalne lieky aby udrzali funkciu toho druheho, brala som dva mesiace duphaston teraz uz asi druhykrat za mesica sa mi stalo ze som mala neskutocne pichlave a vyzarujuce bolesti v oblasti podbruska ktore mi vyrazali do konecnika , nemohla osm si ani sadnut ani sa vystret ani cikat a ani mat stolicu aj na tlak a dotyk mam brucho citlive a bolestive, v poslednej dobr vela spim anaproiek tomu som strasne unavena.podrazdena, menstruaciu som mala naposledy 24.4.2012 moze byt ze som tehotna,? nech cem si kupoat test pretoze po vsetkych zlych spravach sa bojim ze ak si hjo urobim a bude negativny ze budem nestastna 🙂 poradte mi

xlucia
11. máj 2012

majka test si sprav, ak si tehu nech ta skontroluju, ked nie si nech ta liecia. musis vediet z coho to mas. ja som take bolesti mala v podbrusku, ked sa mi usadzovalo vajicko, cize som bola tehu

lubka1987
29. aug 2013

Ahojte, chcem sa opýtať či mal niekto problém v tehotenstve ako ja. Som na konci 13 týždňa a od utorka 27.8. mám kŕče v podbrušku a následne potom mám kŕče v análnom otvore. Kŕče v podbrušku prejdu, ale v otvore mám stále bolesť ani chodiť sa mi poriadne nedá čo ma stále pichá a ani sedieť, lebo keď si sadnem tak ma bolí aj brucho. Mám ísť na pohotovosť, kedže dneská je sviatok. Ďakujem

panka12345
28. nov 2016

Ahoj mam 23 rokou A tiež mAm tie isty pocit nemozem chodit ani si sadnut...Tlaci ma nieco na mechuri tak ze každučku chvilku len ma WC chodim....mozem byt tehotna???

katkakovac
28. nov 2016

@panka12345 chod k lekarovi. Moze to byt cokolvek.

panka12345
28. nov 2016

Ved uz odrana trpim :(...Od bolesti co ani kludne neležim...A o sadnuti ani nehovorim...

katkakovac
28. nov 2016

@panka12345 smer pohotovost. HNED. Ked tak si volaj sanitku.

megyna6
8. dec 2016

@lubka1987 viem ze prispevok je starsi ale zaujimalo by ma ci ste zistila co vam bolo....mam teraz poddobny problem a som v 22tt a neviem sa od bolesti poriadne ani pohnut.

lubka1987
8. dec 2016

@megyna6 boli to zrejme hemoroidy aj po porode sa mi to objavilo ale este horsia bolest a iba som si robila kupele v dubovej kore. Vtedy mi to nejak samo preslo ak si dobre spominam.

megyna6
8. dec 2016

@lubka1987 nikdy som nemavala tieto problemy len niekedy pred menstruaciou akoby ma tam medzi nieco tlacilo ale takou pichavou bolestou. Vecsinou som sa docitala ze sa hemeroidy prejavuju trochu inak zato sa mi toto nezda. Totiz neviem ani presne uplne opisat tu bolest ale jednoducho ma niekedy az sekne alebo ako to mam povedat ani sa pohnut ani sadnut...neviem vi s tym ist na pohotovost alebo to moze byt nieco s crevami....(totiz posledne dni som jedla viacej syra a mala som kusok problem so stolicou, co sa mi vsak zmenilo skor na opak momentalne)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre