Mali ste počas tehu zlatého stafylokoka na koži?
@biba95 mne začali strašne svrbiet prsia a ako som si to skriabala tak sa mi také hnusne spravilo na prsiach tak som šla ku kožnej a tá mi dala len lieh a misky tekuti púder že keď som tehotná nemôže mi nič iné dať mne sa to aj ako keby zahojilo len mi tam asi ostanú jazvy
@pribisanova a aj máš potvrdeneho toho stafylokoka či sa iba bojíš že je to on? Tak budú jazvy, hlave že to bude vyliecene 🙂
@biba95 mám to potvrdené od kožnej ale mám to len na prsiach nikde inde len ma svrbí ak telo dosť asi to súvisí stim stafilokokom

@pribisanova neviem. Pár rokov pred tehotenstvom mi ho zistili. Konkrétne na tvári. Dostala som ATB. Na koži sa mi však nič nezmenilo k lepšiemu, takže asi nezabrali. Keďže som to riešila len tak súkromné, že po známosti som si nechala urobiť ster a predpísať tie ATB, tak som to po dobrati nijak neriešila a zabudla na to. Časom sa mi teda aj tá tvár zlepšila (mala som také ložisko ktoré mi stále hnisalo a opuchalo). Počas tehotenstva som si na to spomenula a bála som sa že či niečo sa nemôže stať. Ale teda nič sa nestalo. Asi som ti moc nepodarila ale keďže žiadne konkrétne veci neuvádzas som ti aspoň opísala situáciu 😀