Mali ste v tehotenstve výtok?

ukkamilka
12. jún 2014

Mali ste v tehotenste vytok? Ja uz mam jedno 4 rocne dieta,ale nejak si to nepamatam.Teraz ani neviem ci som tehotna ☹ Posledny mendzes som mala 23.marca.Test som si robila 2x a obidva boli negativne.Bola som aj u lekara,ale kedze zijem v UK tak je to tu trochu komplikovanejsie,poslala ma na krv,ale na vysledok musim pockat minimalne tyzden.
Vobec nemam ziadne priznaky,pri prvom som vracala uz od 7ho tyzdna.Teraz okrem toho ze mam zvatsene brucho a toho vytoku a naval horucav nic.Sem tam ma sice boli hlava a som unavena a citim sa ako keby mi mal mendzes prist kazdu chvilu,ale nic ☹
Inak napadlo ma ci to nemoze byt aj menopauza,onedlho budem mat 37,ale to by bolo skoro nie?Moja mama sice mala v 42 rokoch,ale aj tak si myslim ze u mna by to bolo skoro.

lulu369
12. jún 2014

Ahoj, v prvom rade by som si urobila ešte jeden test. A ak to nenie tehotenstvo môže to byť x dôvodom prečo ti menzes neprišiel. Môže to byť aj menopauza, aj keď podľa mňa si na to ešte primladá...Pokiaľ je to tehotenstvo, tak tým výtokom by som sa nezaťažovala, ja som mala výtok pri oboch tehotenstvách a počas celých aj teraz mám výtok počas tehotenstva od začiatku a už som v 24 tt 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre