icon

Mali ste veľa plodovej vody?

margita6
27. aug 2021

Ahojte ste tu niektorá ktorá ste v tehotenstve mali veľa plodovej vody a keď ste porodili malo to nejaké následky?

pininka1
27. aug 2021

@margita6 ja som mala aj moja mama pri mne, vraj mala brucho ako pri trojickach. Ziadne nasledky, ale ja som mala cez 4kg a aj moje deti boli vsetky velke.

margita6
autor
27. aug 2021

@pininka1 ja práveže nemám brucho vôbec veľké a mala ma v 39tt 3011g cca a cítim aj pohyby riadne a dnes mi to na kontrole v nemocke povedali🙄a ostala som v šoku že čo…

pininka1
27. aug 2021

@margita6 to uz si na konci, to nic neznamena, ako pisem mne to v kazdom tehu hovorili, ci som mala brucho take alebo ine.

margita6
autor
27. aug 2021

@pininka1 ďakujem 🙂

alison11
27. aug 2021

@pininka1 Tak toho sa neboj,voda odtečie na začiatku pôroduak ješ viac slané tak sa snaž menej slané jesť,moja mama somnou arašidové chrumky a mala brucho ako z 2jičkami pribrala 22kg.Ja som pri synoch mala akurát z prvým som 5kg pribrala len a z druhým 9kg.

terezia1105
27. aug 2021

@margita6 ja som mala tiež veľa plodovej vody tiež som si študovala co všetko môže byt zle,brucho som mala veľké ako pri dvojčatá.mala sa mi narodila v decembri zdravá 4.100.

margita6
autor
28. aug 2021

@terezia1105 ja som práveže v 9 mesiaci a bruško mám take ako niektoré v 6om mesiaci že vôbec nie veľké,pribrala som za celé tehotenstvo 12kg preto som sa aj čudovala že doteraz mi nikto nič nepovedal a zrazu🤷🏻‍♀️ Ale dúfam že bude všetko v poriadku,ďakujem

terezia1105
28. aug 2021

@margita6 mne to tiež povedali až tuším v 37 týždni.este mi kázali keď mi praskne plodová voda hneď prijst do pôrodnice koli tej vode.nakoniec som prenasala tak pôrod bol vyvolany

zuza1605
Autor odpoveď zmazal