Mám ešte šancu na úspešné tehotenstvo?
Mam este sancu? Som 5+4tt
Caute, bola som u dr, lebo som spinila hnede, cakala som, ze mi d aprogesteron, ale nedal so slovali, este nie je vidiet nic, iba prazdnotu. A tak sa aj citim. Nemam uz tie priznaky, ktore som mala, teda boelst bradaviek, nutkanie na mocenie, a rychly tep, jedine, ze mi menstruacne slabsie boli bruchu, a ked si sadnem, tak ma zatlaci.
Inak nic. Urobila som test, aby som videla, vi ciarka je este silna.... Sice bola slabsia ako ostatne, ale robila som z polhodinoveho bieleho mocu.
Objednal ma zas o 6+0. Neviem, preco nepockal aspon do 8...
Nechcem ti brať nadej ale toto čo pišeš zažila som to dva krat ak nebolo nič vidieť v gestačnom vačku tak žial bude to tak že nieje to v poriadku a test ešte dva týždne bude ukazovať dve čiarky pokiaľ je v tele ešte hcg ale čiarka bude slabnúť
@lev26 aky si mala postup? Dokedy dali sancu?
Chodievala som na kontrolu a hcg mi brali každy druhy deň a kontrolovali sono a postupne klesali hodnoty a nasadili mi injekcie na vynosenie a progesteron vyssie davky dali aby som prestala špiniť
@lev26 a cca v ktorom tyzdni si dostala menstruaciu?
Fuu ako vysadili mi lieky asi do tyždňa som dostala a druhy krat ked sa mi to stalo na čast mi ostala čast vypadla tak bali sa že bude treba aj kyret ale vysadili sa lieky a nebolo nutné nič .
Prečo by to malo byť zle ? Ja som bola včera na sone a som v 5+5tt, na sone videl iba gestacny vak, prázdny, a povedal že je to v poriadku na tento týždeň. Nič viac nečakal, objednal ma o dva týždne.
@domcavesel VAZNE? 🥹🥹🥹🥹
Áno, ako tiež sa stresujem, že doktor ešte nič nevidel ale sám mi povedal, že je všetko zatiaľ ok. A ver mi, preštudovala som uz celý internet o tejto záležitosti a všade sa píše, že v 5tt je väčšinou vidieť len prázdny gestacny vak 😊 takže obidve máme ešte veľkú šancu
Mimochodom príznaky nemám absolútne žiadne ani ja, budem rada ak dáš vedieť ako si dopadla na ďalšej kontrole 😊
Ja som pri takomto spineni mala MA (zamlcany potrat) ☹ Drz sa, snad to bude dobre
@babydesire och :( a ako velmi a ako dlho si mala to hnede spinenie? Preslo to potom do krvi?
No spinenie bolo iba trochu a chvilu,lebo sme isli ihned na pohotovost, kde si ma nechali, infuzky a krvacanie prestalo...ale zial nepomohlo to.. Ale nestresuj sa,niektore krvacaju pocas tehu a je to ok..,uvidis az prijdes na kontrolu. Vela stastia
@babydesire ja zajtra idem na kontrolu.... Dnes som nespinila vobec, urobila zo zvedavosti test, ci je este pozitivny, ved uz od pondelka spinim, a zatial je najsilnejsia. Tak ja uz naozaj neviem, co to so mnou robi, ale je to zaujimave po dnesku. Vcera na vecer som uz mala silnejsie sinenie, a videla som uz aj bordove tmave 2 kvapky.
Držím silno palce ! Daj zajtra vedieť ako si dopadla 🙏🏼🍀
@domcavesel Dakujem, dam urcite!
No mala si ist hned na pohotovost aby ti predpisali aspon ascorutin..teraz ma to napadlo..uvidis co bude na kontrole.
@babydesire isla som samozrejme. Nic nedali, lebo nevideli nic vo vaku
Snad bude vsetko v poriadki
@babydesire
@domcavesel kocky, bola som. Je tam. V pondeok este nevideli nic, teraz uz tam je. Neverim normalne. Este akciu srdca sme nemali, ale dostala som progesteron, ted ana vlastnu ziadost. Utrogestan
Ma 2mm
Vidíš, všetko dopadne dobre určite a nabudúce už bude aj srdiečko 🍀😊
@domcavesel kedy ideš najbližšie znova ?
@domcavesel o 2 tyzdne az
Och, dobre, som rada aj ja za dobre spravy..len opatrne, este si len na zaciatku tejto krasnej cesty..nech je len vsetko dobre
@babydesire ved prave

kým nekrvácaš jasne červenou krvou tak je to relatívne OK