Mám napísať kamarátke, keď som sa dozvedela o jej problémoch v tehotenstve?
Moja blizka tehotná kamarátka sa dozvedela, ze bábätko má nejakú vážnu vadu a lekári jej odporúčajú umelé prerušenie. Je v 20tt. Ja som tehotná tiež 37tt. Dozvedela som sa to od jej muza, nie od nej. Pocedal mi to preto, aby som sa nepýtala na jej tehitentvo a nekontaktovala ju, ze si to on nepraje(v štvrtok bola na kontrole a väčšinou si vždy napíšeme, čo nové) mali jej potvrdiť pohlavie a teda neviem, xo mám robiť. Sama mi zatiaľ nenapisala, ja som v komunikácii posledná ktorá neodpisala a nechcem vyzerať, ze sa nezaujimam. Nemám pisat? Som nahnevana na jej muza, ze má postavil do tejto situácie. Keby mi to nezakázal, normálne ako zvyčajne by som jej napísala, ako dopadla kontrola a nechala rozhodnutie na nej, či aa chce vyrozprávať… cítim, ze sa potrebuje vyrozprávať a možno by jje to padlo vhod, len nevie ako zacat, ale on mi to zakázal a mna to teraz trápi dvojnásobne. Neviem aa z toho spamätať, neviem, čo musí zažívať ona. 😢
Mám ju nechať? Mám taký pocit, ze ten muž jej to zakázal komukoľvek pocedat. On je taký manipulátor, nemysli na pocity inych. Poraďte
Ako si dopadla s kamoškou? Všetko v poriadku?